• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Ягодови торове

Разбираме, че събирането на плодове от собствената градина е източник на голямо удоволствие за всички градинари. Затова предлагаме само най-висококачествени торове за ягоди. Доверете се на нас и използвайте нашето разнообразие, за да постигнете обилни реколти от сладки и вкусни ягоди този същата година. Открийте какво имаме за вас! Онлайн Градинарския пазар се сътрудничи с известни производители на плодове и зеленчуци, които са обичани както от фермери, така и от градинари. Представяме с гордост разнообразие от минерални NPK торове с EC сертификат и различни добавки, както и 100% натурални органични продукти, идеални за употреба в биологичното земеделие.

Нашите екологични торове за ягоди, лозя и плодни храсти от Target, заедно с течния тор за ягоди от същата марка, обогатяват почвата с хумус, балансират микрофлората с полезни бактерии и ефективно и постепенно хранят плододаващите растения. За да защитите вашите растения от ягоди от недостиг на хранителни вещества, да подобрите тяхната устойчивост и да увеличите добива им, разгледайте универсалния тор Florovit за ягоди и горски ягоди, тора Agrecol Hortifoska за ягоди и горски ягоди (фосфор-калиев тор за градински растения) или тора Target за ягоди, малини и горски ягоди с микроелементи.

И това е само началото! Непрекъснато търсим нови иновации в градинарството и източници на ефективни, доказани и ценни торове и продукти за грижа за растенията. Нашето постоянно разрастващо се разнообразие гарантира, че винаги ви предлагаме продукти от високо качество. Нашата магазина прави лесно съхранението през всички сезони: няколко клика или докосвания ви приближават до най-добрите торове за ягоди. Поръчайте сега с достъпна за дома доставка и се насладете на удобството на онлайн пазаруването. Винаги сте добре дошли в нашия онлайн магазин!

Ягодов тор - сочен плод - Target® - 150 g - -10%
9.51 лв 10.56 лв
Промоцията приключва
Течен органичен тор с ягоди - Target® - 1 литър - -10%
15.93 лв 17.70 лв
Промоцията приключва
Тор за ягоди и горски ягоди - изобилни култури, големи, вкусни плодове - Florovit® - 1 кг - -10%
17.19 лв 19.10 лв
Промоцията приключва
BIO Тор с ягоди, малини и къпини за органични култури - Florovit® - 800 g - -10%
17.28 лв 19.20 лв
Промоцията приключва
Тор за ягоди, малини и горски ягоди - Target® - 1 кг - -10%
17.50 лв 19.44 лв
Промоцията приключва
Eko ягода, грозде и малки плодови торове - Target® - 1 кг - -10%
17.82 лв 19.80 лв
Промоцията приключва
BIO Тор с ягоди и малини - Compo® - 750 g - -10%
20.58 лв 22.86 лв
Промоцията приключва