• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Ягодови торове

Ние много добре знаем, че събирането на плодове от собствените култури носи много радост на всички градинари и затова предлагаме само най-висококачествени ягодови торове. Доверете ни се и се възползвайте от нашата оферта, за да съберете изобилие от сладки, вкусни плодове все още тази година. Вижте какво предлагаме за вас! Онлайн пазарът на градински семена си сътрудничи с производители на плодове и зеленчуци, които се радват на популярност сред фермерите и градинарите. С настоящото представяме богат избор от EC минерални NPK торове с различни добавки и 100% натурални органични продукти, предназначени за използване в органични култури.

Екологичният тор от ягоди, лоза и плодови храсти от Target и течният тор от ягоди от същата марка обогатяват почвата с хумус, балансират нейната микрофлора с полезни бактерии и подхранват плододаващите растения постепенно, най-ефективно. За да предпазите ягодовите растения от недостиг на хранителни вещества, за да подобрите тяхната устойчивост и да увеличите техния потенциал за добив на реколта, изберете всеобхватния минерален тор Florovit ягода и дива ягода, Agrecol ягода и дива ягода Hortifoska (фосфорно-калиев тор за градински растения) или Торът за ягоди, малини и диви ягоди с микроелементи от Target.

Това далеч не е всичко, което сме ви подготвили! Ние постоянно търсим нови решения за градинарството и поръчваме иновативни, тествани и ценни торове и продукти за грижа за растенията. Ето защо нашата оферта непрекъснато се разраства и ние винаги можем да ви предоставим стоки с най-високо качество. Нашият магазин ви дава възможност да се запасите за всички сезони: няколко щраквания или кранове ви отделят от най-добрите ягодови и плодови торове. Поръчайте ги с достъпна доставка до дома и спестете време благодарение на онлайн пазаруването. Винаги сте добре дошли в нашия онлайн магазин!

Ягодов тор - сочен плод - Target® - 150 g - -10%
9.51 лв 10.56 лв
Промоцията приключва
Тор за ягоди и горски ягоди - изобилни култури, големи, вкусни плодове - Florovit® - 1 кг - -10%
17.19 лв 19.10 лв
Промоцията приключва
Тор за ягоди, малини и горски ягоди - Target® - 1 кг - -10%
17.50 лв 19.44 лв
Промоцията приключва
Eko ягода, грозде и малки плодови торове - Target® - 1 кг - -10%
17.82 лв 19.80 лв
Промоцията приключва
BIO Тор с ягоди и малини - Compo® - 750 g - -10%
20.58 лв 22.86 лв
Промоцията приключва