• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Mansikkalannoitteet

Ymmärrämme, että oman puutarhan hedelmien sadonkorjuu tuo suurta iloa kaikille puutarhureille. Siksi tarjoamme vain korkealaatuisia mansikkalannoitteita. Luota meihin ja hyödynnä valikoimaamme saadaksesi runsaita satoja makeista ja herkullisista mansikoista juuri tänä vuonna. Tutustu siihen, mitä meillä on sinulle tarjolla! Verkkopuutarhansiemenmarkkinat tekevät yhteistyötä tunnettujen hedelmä- ja vihannesviljelijöiden kanssa, joita viljelijät ja puutarhurit arvostavat. Esittelemme ylpeinä monipuolisen valikoiman EC-sertifioituja mineraalilannoitteita erilaisilla lisäaineilla sekä 100% luonnollisia orgaanisia tuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti ekologiseen maanviljelyyn.

Ympäristöystävällinen Mansikka-, Viiniköynnös- ja Hedelmäpensaslannoitteemme Targetilta sekä samaan brändiin kuuluva Nestemäinen Mansikkalannoite rikastavat maata humuksella, tasapainottavat sen mikroflooraa hyödyllisillä bakteereilla ja ravitsevat hedelmiä kantavia kasveja tehokkaasti ja asteittain. Suojellaksesi mansikkakasvejasi ravinteiden puutoksilta, lisätäksesi niiden kestävyyttä ja parantaaksesi satoa, harkitse monipuolista Florovit Mansikka- ja Metsämansikkalannoitetta, Agrecol Mansikka- ja Metsämansikkalannoitetta (fosfori-kaliumlannoite puutarhakasveille) tai Target Mansikka-, Vadelma- ja Metsämansikkalannoitetta mikroravinteilla.

Ja tämä on vasta alkua! Etsimme jatkuvasti uusia puutarha-alan innovaatioita ja hankimme tehokkaita, testattuja ja arvokkaita lannoitteita ja kasvienhoitotuotteita. Laajeneva valikoimamme takaa, että tarjoamme aina huippulaatuisia tuotteita. Kauppamme helpottaa varautumista kaikkiin vuodenaikoihin: muutama klikkaus tai hipaisu tuo sinut lähemmäs parhaita mansikkalannoitteita. Tilaa nyt edullisella kotiinkuljetuksella ja nauti verkkokaupan kätevyydestä. Olet aina tervetullut verkkokauppaamme!