• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Mansikkalannoitteet

Tiedämme hyvin, että hedelmien kerääminen omasta kulttuuristaan tuo paljon iloa kaikille puutarhureille, ja siksi tarjoamme vain korkealaatuisia mansikkalannoitteita. Luota meihin ja hyödynnä tarjoustamme kerätäksemme runsaat makean ja herkullisen hedelmän sadot vielä tänä vuonna. Katso, mitä meillä on varastossa! Verkkopuutarhaseemämarkkinat tekevät yhteistyötä hedelmien ja vihannesten valmistajien kanssa, jotka ovat suosittuja viljelijöiden ja puutarhureiden keskuudessa. Esittelemme täten laajan valikoiman EC-mineraalilannoitteita NPK, joissa on valikoituja lisäaineita ja 100% luonnonmukaisia orgaanisia tuotteita, jotka on tarkoitettu käytettäviksi orgaanisissa viljelmissä.

Targetin ympäristöystävällinen mansikka-, viinirypäle- ja hedelmäpensaslannoite sekä saman tuotemerkin nestemäinen mansikkalannoite rikastavat maaperää humuksella, tasapainottavat sen mikroflooraa hyödyllisten bakteerien kanssa ja ravitsevat hedelmäkasveja asteittain ja tehokkaimmin. Jos haluat suojata mansikkakasveja ravinnepuutteilta, parantaa niiden vastustuskykyä ja lisätä sato-potentiaalia, valitse kattavasti mineraalinen Florovit-mansikka- ja villimansikka-lannoite, Agrecol mansikka- ja villimansikka Hortifoska (fosforikaliumlannoite puutarhakasveille) tai Target-mansikka-, vadelma- ja villimansikka-lannoite, jossa on Targetin hivenaineita.

Tämä ei ole kaukana kaikesta, mitä olemme valmistaneet sinulle! Etsimme jatkuvasti uusia puutarhanhoitoratkaisuja ja tilaamme innovatiivisia, testattuja ja arvokkaita lannoitteita ja kasvienhoitotuotteita. Siksi tarjouksemme kasvaa jatkuvasti ja voimme aina tarjota sinulle korkealaatuisia tuotteita. Kaupassamme voit varastoida kaikkina vuodenaikoina: muutama napsautus tai hana erottaa sinut parhaista mansikka- ja hedelmälannoitteista. Tilaa ne edulliseen kotiinkuljetukseen ja säästä aikaa verkkokaupoissa. Olet aina tervetullut verkkokauppaan!