Baja strawberi

Kami tahu betul bahawa menuai buah dari budaya sendiri memberi banyak kegembiraan kepada semua tukang kebun, dan oleh itu kami hanya menawarkan baja strawberi berkualiti tinggi. Percayalah dan manfaatkan tawaran kami untuk menuai tanaman buah-buahan manis dan lazat yang masih banyak tahun ini. Lihat apa yang kami ada untuk anda! Pasar Benih Taman dalam talian bekerjasama dengan pengeluar buah dan sayur yang mendapat populariti di kalangan petani dan pekebun. Kami dengan ini mempersembahkan pelbagai pilihan baja NPK mineral EC dengan pelbagai bahan tambahan dan 100% produk organik semula jadi yang bertujuan untuk digunakan dalam budaya organik.

Strawberry, Grapevine dan Fruit Shrub Fertilizer yang mesra alam dari Target dan Baja Strawberry Cair dari jenama yang sama memperkaya tanah dengan humus, menyeimbangkan mikroflora dengan bakteria berguna dan menyuburkan tanaman berbuah secara bertahap dan paling berkesan. Untuk melindungi tanaman strawberi dari kekurangan nutrien, untuk meningkatkan daya tahannya dan meningkatkan potensi hasil tanaman, pilih mineral Florovit Strawberry dan Wild Strawberry Fertilizer yang berperforma komprehensif, Agrecol Strawberry dan Wild Strawberry Hortifoska (baja fosfor-kalium untuk tanaman kebun) atau Baja Strawberry, Raspberry dan Strawberi Sasaran dengan Mikronutrien dari Sasaran.

Sejauh ini, bukan semua yang kami sediakan untuk anda! Kami sentiasa mencari penyelesaian berkebun baru dan memesan baja dan produk penjagaan tanaman yang inovatif, teruji dan berharga. Itulah sebabnya tawaran kami terus berkembang dan kami sentiasa dapat memberikan anda barang berkualiti premium. Kedai kami membolehkan anda membuat stok sepanjang musim: beberapa klik atau ketukan memisahkan anda dari baja strawberi dan buah terbaik. Pesanlah dengan penghantaran rumah yang berpatutan dan jimat masa dengan membeli-belah dalam talian. Anda sentiasa dialu-alukan di kedai dalam talian kami!

There are no products in this section