• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Eper műtrágyák

Nagyon jól tudjuk, hogy a saját kultúrájából származó gyümölcs betakarítása rengeteg örömet okoz minden kertésznek, ezért csak a legjobb minőségű epertrágyákat kínáljuk. Bízzon bennünk és használja ki kínálatunkat annak érdekében, hogy még ebben az évben is bőségesen lehessen betakarítani az édes, finom gyümölcsöt. Nézze meg, mit tartogatunk Önnek! Az online kerti vetőmag-piac együttműködik a gyümölcs- és zöldséggyártókkal, amelyek népszerűek a gazdák és kertészek körében. Bemutatjuk az EC ásványi NPK műtrágyák széles választékát válogatott adalékokkal és 100% -ban természetes biotermékekkel, amelyeket biokultúrákban használnak.

A Target környezetbarát eper-, szőlő- és gyümölcscserje-műtrágyája, valamint az azonos márkájú folyékony epertrágya a talajt humusszal gazdagítja, mikroflóráját hasznos baktériumokkal egyensúlyozza és fokozatosan, a leghatékonyabban táplálja a gyümölcstermő növényeket. Az epernövények védelme érdekében a tápanyaghiány ellen, ellenálló képességük fokozása és a terméshozam növelése érdekében válassza az átfogóan teljesítő ásványi Florovit eper- és vad epertrágyát, az Agrecol eper és a vad eper Hortifoska (foszfor-kálium műtrágya kerti növényekhez) vagy a Target eper-, málna- és vad epertrágya mikrotápanyagokkal a Target-től.

Ez messze nem minden, amit előkészítettünk neked! Folyamatosan keressük az új kertészeti megoldásokat, és innovatív, bevált és értékes műtrágyákat és növényápolási termékeket rendelünk. Ezért kínálatunk folyamatosan növekszik, és mindig tudunk Önnek prémium minőségű termékeket biztosítani. Üzletünk lehetővé teszi, hogy minden évszakra készletezzen: néhány kattintással vagy koppintással elválaszthatja a legjobb eper- és gyümölcsműtrágyáktól. Rendelje meg őket megfizethető házhoz szállítással, és időt takaríthat meg az online vásárlásnak köszönhetően. Mindig szívesen látjuk online áruházunkban!