• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Eper Műtrágyák

Értjük, hogy a saját kertjéből való gyümölcsözés hatalmas örömet okoz minden kertésznek. Ezért kizárólag a legmagasabb minőségű epertrágyákat kínáljuk. Bízzon bennünk, és éljen lehetőséggel választékunkból, hogy idén is gazdag terméseket szedhessen édes, finom eperből. Fedezze fel, mivel várjuk Önt! Az online Kertmagok Piac együttműködik elismert gyümölcs- és zöldségtermelőkkel, akiket gazdák és kertészek egyaránt kedvelnek. Büszkén mutatjuk be a különböző adalékokkal ellátott EC-minősített ásványi NPK-trágyák széles skáláját, valamint a 100% természetes, biogazdálkodásban is használható termékeket.

Környezetbarát eper-, szőlő- és gyümölcsbokor-trágyánk a Targettől, valamint ugyanebből a márka folyékony epertrágyája humusszal gazdagítja a talajt, kiegyensúlyozza mikroflóráját hasznos baktériumokkal, és hatékonyan és fokozatosan táplálja a gyümölcsöt hozó növényeket. A gyümölcsszükségletek hiányának megelőzése, ellenállásuk fokozása és hozamuk növelése érdekében fontolja meg a sokoldalú Florovit Eper- és Erdei eper-trágyát, az Agrecol Eper- és Erdei eper-Hortifoska-t (foszfor-káliumtrágya kertnövényekhez), vagy a Target Eper-, Málna- és Erdei eper-trágyát mikroelemekkel.

És ez csak a kezdet! Folyamatosan keresünk új kertészeti innovációkat, és hatékony, bevált és értékes trágyákat és növényápolási termékeket szereztünk be. Folyamatosan bővülő választékunk biztosítja, hogy mindig magas minőségű termékeket kínáljunk Önnek. Üzletünk megkönnyíti az egész évszakokra való beszerzést: néhány kattintással vagy érintéssel közelebb kerülhet a legjobb epertrágyákhoz. Rendeljen most megfizethető házhozszállítással, és élvezze az online vásárlás kényelmét. Mindig szívesen látjuk online áruházunkban!