Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива од јагода

Добро знамо да берба воћа из сопствених култура доноси пуно радости свим вртларима, па зато нудимо само најквалитетнија ђубрива од јагода. Верујте нам и искористите нашу понуду како бисте и ове године убрали обилне усеве слатког, укусног воћа. Погледајте шта смо спремили за вас! Интернет тржиште семена баште сарађује са произвођачима воћа и поврћа који уживају популарност међу пољопривредницима и вртларима. Представљамо широк избор ЕЦ минералних НПК ђубрива са разним додацима и 100% природним органским производима намењеним за употребу у органским културама.

Еколошко ђубриво јагоде, винове лозе и воћног грмља из Таргет-а и течно ђубриво јагоде исте марке обогаћују земљиште хумусом, уравнотежују његову микрофлору корисним бактеријама и негују воћне биљке на постепен, најефикаснији начин. Да бисте заштитили биљке јагоде од недостатка хранљивих састојака, да бисте побољшали њихову отпорност и повећали потенцијал за принос усева, изаберите минерално ђубриво Флоровит јагоде и дивље јагоде, агрецол јагода и дивља јагода Хортифоска (фосфорно-калијумско ђубриво за баштенске биљке) или Таргет ђубриво јагоде, малине и дивље јагоде са микроелементима из Таргета.

Ово далеко није све што смо припремили за вас! Стално тражимо нова баштенска решења и наручујемо иновативна, тестирана и вредна ђубрива и производе за негу биљака. Због тога наша понуда непрестано расте и увек вам можемо пружити робу врхунског квалитета. Наша продавница вам омогућава да имате залихе током свих годишњих доба: неколико кликова или додиривања одвајају вас од најбољих ђубрива од јагода и воћа. Наручите их повољном кућном доставом и уштедите време захваљујући куповини на мрежи. Увек сте добродошли у нашој интернет продавници!

Nema proizvoda u ovom odeljku