• 19,900.00 din Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива од јагода

Добро знамо да берба воћа из сопствених култура доноси пуно радости свим вртларима, па зато нудимо само најквалитетнија ђубрива од јагода. Верујте нам и искористите нашу понуду како бисте и ове године убрали обилне усеве слатког, укусног воћа. Погледајте шта смо спремили за вас! Интернет тржиште семена баште сарађује са произвођачима воћа и поврћа који уживају популарност међу пољопривредницима и вртларима. Представљамо широк избор ЕЦ минералних НПК ђубрива са разним додацима и 100% природним органским производима намењеним за употребу у органским културама.

Еколошко ђубриво јагоде, винове лозе и воћног грмља из Таргет-а и течно ђубриво јагоде исте марке обогаћују земљиште хумусом, уравнотежују његову микрофлору корисним бактеријама и негују воћне биљке на постепен, најефикаснији начин. Да бисте заштитили биљке јагоде од недостатка хранљивих састојака, да бисте побољшали њихову отпорност и повећали потенцијал за принос усева, изаберите минерално ђубриво Флоровит јагоде и дивље јагоде, агрецол јагода и дивља јагода Хортифоска (фосфорно-калијумско ђубриво за баштенске биљке) или Таргет ђубриво јагоде, малине и дивље јагоде са микроелементима из Таргета.

Ово далеко није све што смо припремили за вас! Стално тражимо нова баштенска решења и наручујемо иновативна, тестирана и вредна ђубрива и производе за негу биљака. Због тога наша понуда непрестано расте и увек вам можемо пружити робу врхунског квалитета. Наша продавница вам омогућава да имате залихе током свих годишњих доба: неколико кликова или додиривања одвајају вас од најбољих ђубрива од јагода и воћа. Наручите их повољном кућном доставом и уштедите време захваљујући куповини на мрежи. Увек сте добродошли у нашој интернет продавници!

Nema proizvoda u ovom odeljku