• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Căpșuni

Știm foarte bine că recoltarea fructelor din propriile culturi aduce bucurie tuturor grădinarilor și, prin urmare, oferim doar îngrășăminte de căpșuni de cea mai bună calitate. Aveți încredere în noi și profitați de oferta noastră pentru a recolta în acest an recolte abundente de fructe dulci și delicioase. Verificați ce avem în magazin pentru dvs.! Piața online a semințelor de grădină cooperează cu producătorii de fructe și legume care se bucură de popularitate printre fermieri și grădinari. Prezentăm prin prezenta o selecție largă de îngrășăminte minerale CE NPK cu aditivi asortați și produse organice 100% naturale destinate utilizării în culturi organice.

Îngrășământul ecologic pentru căpșuni, viță de vie și fructe de la Target și îngrășământul lichid pentru căpșuni de aceeași marcă îmbogățesc solul cu humus, își echilibrează microflora cu bacterii utile și hrănesc plantele fructifere într-o manieră treptată, cât mai eficientă. Pentru a proteja plantele de căpșuni de deficiențele de nutrienți, pentru a le spori rezistența și a le crește potențialul de producere a culturilor, alegeți îngrășământul mineral mineral de performanță Florovit Strawberry și Wild Strawberry, Agrecol Strawberry și Wild Strawberry Hortifoska (îngrășământ fosfor-potasiu pentru plantele de grădină) sau îngrășământul cu căpșuni, zmeură și căpșuni sălbatice cu micronutrienți de la țintă.

Acesta este de departe nu tot ceea ce v-am pregătit! Căutăm constant noi soluții de grădinărit și comandăm îngrășăminte inovatoare, testate și valoroase și produse de îngrijire a plantelor. De aceea oferta noastră crește continuu și vă putem oferi întotdeauna bunuri de calitate superioară. Magazinul nostru vă permite să faceți stoc pentru toate anotimpurile: câteva clicuri sau robinete vă separă de cele mai bune îngrășăminte de căpșuni și fructe. Comandați-le cu o livrare la domiciliu la prețuri accesibile și economisiți timp datorită cumpărăturilor online. Sunteți întotdeauna binevenit la magazinul nostru online!