• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Căpșuni

Înțelegem că recoltarea fructelor din grădina proprie aduce bucurie imensă tuturor grădinariților. De aceea, oferim doar îngrășăminte de cea mai înaltă calitate pentru căpșuni. Aveți încredere în noi și profitați de selecția noastră pentru a obține recolte bogate de căpșuni dulci și delicioase chiar în acest an. Descoperiți ce vă avem pregătit! Piața online de semințe pentru grădină colaborează cu producători renumiți de fructe și legume, apreciați de fermieri și grădinari deopotrivă. Prezentăm cu mândrie o gamă diversificată de îngrășăminte minerale NPK certificate EC, cu diferite aditivi, și produse organice 100% naturale, ideale pentru agricultura ecologică.

Îngrășământul nostru ecologic pentru căpșuni, viță de vie și arbuști fructiferi de la Target, împreună cu îngrășământul lichid pentru căpșuni de la aceeași marcă, îmbogățesc solul cu humus, echilibrează microflora acestuia cu bacterii benefice și hrănesc plantele fructifere eficient și treptat. Pentru a proteja plantele dvs. de căpșuni de deficiențe nutriționale, a crește rezistența lor și a spori randamentul, luați în considerare îngrășământul versatil Florovit pentru căpșuni și zmeură, îngrășământul Agrecol Hortifoska pentru căpșuni și zmeură (un îngrășământ fosfor-potasiu pentru plantele de grădină) sau îngrășământul Target pentru căpșuni, afine și zmeură cu micronutrienți.

Și asta e doar începutul! Căutăm în mod constant inovații în domeniul grădinăritului și aducem în magazin îngrășăminte și produse de îngrijire a plantelor eficiente, testate și valoroase. Gama noastră în continuă expansiune asigură că vă punem mereu la dispoziție produse de cea mai înaltă calitate. Magazinul nostru vă face ușor să vă aprovizionați pentru toate sezoanele: câteva clicuri sau atingeri vă apropie de cele mai bune îngrășăminte pentru căpșuni. Comandați acum cu livrare la domiciliu la prețuri accesibile și bucurați-vă de comoditatea cumpărăturilor online. Sunteți întotdeauna bineveniți în magazinul nostru online!