• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Kål og agurk pickling

Kål og agurk pickling er den bedste løsning til at sikre året rundt adgang til lækre, vitaminrige grøntsager. Vi rækker normalt efter de lækre, syltede grøntsager rig på C-vitamin i efteråret og vinteren, når vi har brug for et kraftfuldt løft og forbedret modstand mest. Ønsker du at prøve picklingkål og agurker? Vi står ved dig i al din indsats!

Nedenfor præsenterer vi sektionen med tilbehør og enheder, der muligvis kan hjælpe med at fremstille hjemmelavede pickles og surkål. Først og fremmest har du brug for containere, hvor du vil forberede det rigtige miljø til pickling. Du kan vælge mellem tønder, stentøj eller syltede glas, der fås i forskellige størrelser fra 1,8 til 30 liter. Vi tilbyder smukt udformede containere, såsom römertopf (kyllingemursten) eller dekorative krukker med stentøj med dekorative indgraveringer. Du finder også prisbillige sæler og tønderposer i vores butik. Du vil også købe makuleringsmaskiner - med to eller tre klinger - kålstammere / pundere, gafler, øser og trætang, som er nødvendige i kålforberedelsesprocessen. Hvordan vælger du det rigtige udstyr? Du behøver kun at klikke på det bestemte afsnit og se billeder og beskrivelser af vores produkter. Vi inviterer dig til at se nærmere på!

Handle i vores online butik og åbn sæsonen med kål og agurk pickling med stil. Vi har alt hvad du har brug for for at gøre dine konserves mere velsmagende og sundere. Køb udstyr af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og spar endnu mere med gratis levering. Dette giver mening!
22.82 kr
101.60 kr