Kål og agurk pickling

Kål og agurk pickling er den beste løsningen for å sikre helårs tilgang til deilige, vitaminrike grønnsaker. Vi strekker oss vanligvis etter de deilige, syltede grønnsakene rike på vitamin C høsten og vinteren, når vi trenger et kraftig løft og forbedret motstand mest. Har du lyst til å prøve ut picklingkål og agurker? Vi står ved deg i all din innsats!

Nedenfor presenterer vi seksjonen med tilbehør og enheter som kan være nyttige når det gjelder å lage hjemmelagde sylteagurk og surkål. Først og fremst vil du trenge containere der du vil forberede det rette miljøet for sylting. Du kan velge mellom fat, steintøy eller sylteagurk i glass i forskjellige størrelser fra 1,8 til 30 liter. Vi tilbyr vakkert utformede containere, for eksempel römertopf (kyllingstein) eller pyntegjenstander av steintøy med dekorative graveringer. Du finner også rimelige seler og tønnevesker i butikken vår. Du vil også kjøpe shredders - med to eller tre kniver - kålstammere / pundere, gafler, øser og tretang, nødvendig i kålforberedelsesprosessen. Hvordan velge riktig utstyr? Du trenger bare å klikke på den aktuelle delen og få se bilder og beskrivelser av produktene våre. Vi inviterer deg til å se nærmere på!

Handle i vår nettbutikk og åpne sesongen med kål og agurk. Vi har alt du trenger for å gjøre beholderne smakligere og sunnere. Kjøp utstyr av høy kvalitet til konkurransedyktige priser og spar enda mer med gratis levering. Dette er fornuftig!
24.38 kr
87.45 kr
103.95 kr
142.03 kr
161.03 kr