Kål og agurk pickling

Å sylte kål og agurker er den ideelle måten å sikre tilgang til deilige, vitaminrike grønnsaker året rundt. Vi lengter ofte etter disse C-vitaminrike, syltede grønnsakene om høsten og vinteren, når vi mest trenger en energiboost og forbedret immunitet. Interessert i å sylte kål og agurker? Vi er her for å støtte alle dine anstrengelser!

Nedenfor presenterer vi et utvalg av tilbehør og verktøy som er nødvendige for å lage hjemmelagede syltede grønnsaker og surkål. Først og fremst trenger du beholdere for å opprette den perfekte syltemiljøet. Velg mellom tønner, keramikk eller glass sylteglass, tilgjengelige i størrelser fra 1,8 til 30 liter. Vårt utvalg inkluderer vakkert utformede beholdere som "römertopf" (kyllingtegl) og dekorerte keramiske glass med dekorative graveringer. Oppdag også kostnadseffektive tetninger og tønneposer i vår samling. Vi tilbyr også kuttemaskiner - tilgjengelige med to eller tre blader -, kålstampere, gafler, øser og treklyper, alt viktig for å forberede kål. Er du usikker på valgene dine? Klikk bare på en seksjon for å se bilder og detaljerte beskrivelser av våre produkter. Vi inviterer deg til å utforske videre!

Handle i vår nettbutikk og start syltesesongen for kål og agurker med stil. Vi har alt du trenger for å forbedre smaken og helsefordelene med dine konserver. Kjøp toppkvalitetsutstyr til konkurransedyktige priser og nyt ekstra besparelser med gratis levering. Det er et smart valg!

32.60 kr
140.91 kr
239.14 kr