• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Kool en komkommer beitsen

Het inmaken van kool en komkommers is de ideale manier om het hele jaar door toegang te hebben tot heerlijke, vitamine-rijke groenten. We hunkeren vaak naar deze vitamine C-rijke, ingelegde groenten tijdens de herfst en winter, wanneer we het meest behoefte hebben aan een energieboost en verbeterde immuniteit. Geïnteresseerd in het inmaken van kool en komkommers? We staan klaar om al uw inspanningen te ondersteunen!

Hieronder introduceren we een assortiment accessoires en gereedschappen die essentieel zijn voor het maken van zelfgemaakte inmaak en zuurkool. Allereerst heeft u containers nodig om de perfecte inmaakomgeving te creëren. Kies uit vaten, aardewerk of glazen inmaakpotten, verkrijgbaar in maten van 1,8 tot 30 liter. Ons assortiment omvat prachtig vormgegeven containers zoals de "römertopf" (kippenbaksteen) en versierde aardewerken potten met decoratieve gravures. Ontdek ook kosteneffectieve afdichtingen en vatzakken in onze collectie. We bieden ook snijmachines - beschikbaar met twee of drie messen -, koolstampers, vorken, lepels en houten tangen, allemaal essentieel voor het bereiden van kool. Twijfelt u over uw keuzes? Klik eenvoudig op een sectie om afbeeldingen en gedetailleerde beschrijvingen van onze producten te bekijken. We nodigen u uit om verder te verkennen!

Winkel in onze online winkel en begin het inmaakseizoen voor kool en komkommers met flair. We hebben alles wat u nodig heeft om de smaak en gezondheidsvoordelen van uw conserven te verbeteren. Koop hoogwaardige apparatuur tegen concurrerende tarieven en profiteer van extra besparingen met gratis levering. Het is een slimme keuze!

2.85
16.07
17.19
17.77
18.77
20.97
24.84
31.06