Pengambilan kubis dan timun

Pengambilan kubis dan timun adalah penyelesaian terbaik untuk mendapatkan akses sepanjang tahun kepada sayur-sayuran yang kaya dengan vitamin. Kami biasanya menjangkau sayur-sayuran yang enak, kaya dengan vitamin C pada musim luruh dan musim sejuk, apabila kita memerlukan rangsangan semangat dan peningkatan rintangan yang paling banyak. Adakah anda ingin mencuba krim dan timun? Kami berdiri dengan anda dalam semua usaha anda!

Di bawah ini kami membentangkan seksyen dengan aksesori dan peranti yang mungkin berguna dalam menghasilkan jeruk buatan sendiri dan sauerkraut. Pertama dan terpenting, anda memerlukan bekas di mana anda akan menyediakan persekitaran yang sesuai untuk penjerukan. Anda boleh memilih dari balang, stoneware atau balang pengambilan kaca yang tersedia dalam saiz yang berbeza dari 1.8 hingga 30 liter. Kami menawarkan bekas yang direka dengan indah, seperti römertopf (batu ayam) atau balang stoneware hiasan dengan ukiran hiasan. Anda juga akan mencari meterai dan tong setong yang mampu dimiliki di kedai kami. Anda juga akan membeli mesin pencincang - dengan dua atau tiga bilah - stompers / pounder kubis, garpu, sudu dan tongkat kayu, yang diperlukan dalam proses penyediaan kubis. Bagaimana untuk memilih peralatan yang betul? Anda hanya perlu klik seksyen tertentu dan melihat imej dan penerangan produk kami. Kami menjemput anda untuk melihat lebih dekat!

Beli di kedai dalam talian kami dan buka musim pengambilan kubis dan timun dalam gaya. Kami mempunyai semua yang anda perlukan untuk membuat pengawet anda lebih enak dan sihat. Beli peralatan berkualiti tinggi dengan harga yang kompetitif dan jimat lebih banyak lagi dengan penghantaran percuma. Ini masuk akal!
RM13.42