Kislo zelje in kumare

Kislo zelje in kumare so najboljša rešitev za zagotovitev celoletnega dostopa do okusne zelenjave bogate zelenjave. Običajno posežemo po okusnih, vloženih zelenjavah, bogatih z vitaminom C, jeseni in pozimi, ko najbolj potrebujemo močno moč in povečano odpornost. Bi radi preizkusili kislo zelje in kumare? Stojimo ob vas v vseh vaših prizadevanjih!

Spodaj predstavljamo razdelek z dodatki in pripomočki, ki bi lahko bili najbolj pri roki za pripravo domačih kumaric in kisle zelje. V prvi vrsti bi potrebovali zabojnike, v katerih boste pripravili pravo okolje za pobiranje. Izbirate lahko med sodi, lončenimi posodami ali steklenimi kozarci za nabiranje v različnih velikostih od 1,8 do 30 litrov. Ponujamo čudovito izdelane posode, kot so römertopf (piščančja opeka) ali okrasne steklenice iz kamna z okrasnimi gravurami. V naši trgovini boste našli tudi cenovno dostopne tesnilke in vrečke s sodi. Kupili boste tudi drobilnike z dvema ali tremi rezili - zobje / zobniki, vilice, kovčke in lesene klešče, ki so potrebni v postopku priprave zelja. Kako izbrati pravo opremo? Klikniti morate le določen razdelek in si ogledati slike in opise naših izdelkov. Vabimo vas, da si pobližje ogledate!

Nakupujte v naši spletni trgovini in odprite sezono nabiranja zelja in kumare v stilu. Na voljo imamo vse, kar potrebujete, da bodo vaši konzervi okusnejši in bolj zdravi. Kupite visoko kakovostno opremo po konkurenčnih cenah in prihranite še več z brezplačno dostavo. To je smiselno!
2.44
8.75
10.40
16.10