• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

destillation

Destillation er en proces der anvendes til produktion af mange forskellige spiritus. Takket være destillationen - processen med at adskille komponenter fra en flydende blanding ved kogning og kondensation - ville du være i stand til at "redde" alkoholen, der er blevet sur eller øge styrken af den ordentligt tilberedte vin. Du destillerer også vand, f.eks. For at bruge det i strygejernet med dampdyser. Du lærer, hvordan du effektivt og sikkert udfører denne procedure i dette underafsnit.

Du skal "sjonglere" med høj temperatur og skiftende tryk for at kunne udføre destillationen. Denne komplekse procedure kræver specialudstyr. Du finder destillerier af høj kvalitet i rustfrit stål, der leveres med alt nødvendigt redskaber og tilbehør i vores butik. Dette professionelle udstyr giver dig mulighed for at indstille de optimale betingelser for destillation af enhver given alkoholtyper. Ønsker du at lære mere? Bare kig på vores tilbud og gennemse destillationsafsnittet. Du får selvfølgelig reservedele som Distiller-rør til en overkommelig pris. For at den destillerede alkohol skal bevare sin styrke og smag, har du brug for de lufttætte fortrådte kapsler. Du vil købe dem til den bedst mulige pris i vores butik - tjek det ud!

Vi opfordrer dig til at shoppe online. Foretag dit valg fra premiumkvalitetsvarer. Bestil destillerier og destilleretilbehør med en hurtig levering til hjemmet. Vi garanterer kundeoplevelse på det højest mulige niveau - vælg, bestil og nyd din hobby hos os!