Кисене на зеле и краставици

Кисенето на зеле и краставици е най-доброто решение за осигуряване на целогодишен достъп до вкусни, богати на витамини зеленчуци. Обикновено посягаме към вкусните мариновани зеленчуци, богати на витамин С през есента и зимата, когато най-много се нуждаем от енергичен тласък и повишена устойчивост. Искате ли да опитате кисело зеле и краставици? Ние стоим до вас във всичките ви усилия!

По-долу представяме секцията с аксесоари и устройства, които биха могли да бъдат полезни при производството на домашни кисели краставички и кисело зеле. На първо място ще ви трябват контейнери, в които ще подготвите подходящата среда за мариноване. Можете да избирате от бурета, каменни съдове или стъклени буркани за мариноване, предлагани в различни размери от 1,8 до 30 литра. Предлагаме красиво изработени контейнери, като römertopf (пилешка тухла) или буркани за декоративни каменни изделия с декоративни гравюри. В нашия магазин ще намерите и достъпни уплътнения и торбички за цевта. Ще закупите и шредери - с две или три остриета - стомани за зеле / разбойници, вилици, черпаци и дървени щипки, необходими в процеса на приготвяне на зелето. Как да изберем подходящото оборудване? Трябва само да кликнете върху конкретната секция и да видите снимки и описания на нашите продукти. Каним ви да разгледате по-отблизо!

Пазарувайте в нашия онлайн магазин и отворете сезона за кисело зеле и краставици. Имаме всичко необходимо, за да направите вашите запаси по-вкусни и по-здравословни. Купете висококачествено оборудване на конкурентни цени и спестете още повече с безплатната доставка. Това има смисъл!
4.88 лв
17.49 лв
20.79 лв