• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Кисене на зеле и краставици

Квасенето на зеле и краставици е идеалният начин да се осигури целогодишен достъп до вкусни, богати на витамини зеленчуци. Често ни се иска този богат на витамин C, квасен зеленчук през есента и зимата, когато се нуждаем най-много от енергийно стимулиране и подобрена имунност. Интересувате се от квасене на зеле и краставици? Ние сме тук, за да подкрепим всички ваши усилия!

По-долу представяме разнообразие от аксесоари и инструменти, които са необходими за създаването на домашни квасени зеленчуци и саламура. Най-напред ще ви трябват съдове, за да създадете перфектната среда за квасене. Изберете между бъчви, керамични съдове или стъклени кутии за саламура, налични в размери от 1,8 до 30 литра. В нашето предложение включваме красиво изработени съдове като "рьомертопф" (пилешка тухла) и украсени керамични кутии с декоративни гравюри. Освен това открийте и икономични уплътнители и чували за бъчви в нашата колекция. Предлагаме също и резачки - налични с две или три остриета -, дъски за разбиване на зеле, вилици, черпици и дървени клещи, всички необходими за приготвянето на зеле. Не сте сигурни в избора си? Просто кликнете върху раздел, за да видите снимки и подробни описания на нашите продукти. Ви каним да продължите да изследвате!

Пазарувайте в нашия онлайн магазин и започнете сезона на квасене на зеле и краставици със стил. Имаме всичко, от което се нуждаете, за да подобрите вкуса и ползите за здравето на вашите консерви. Закупете висококачествена екипировка на конкурентни цени и се възползвайте от допълнителни спестявания с безплатна доставка. Това е умно решение!

5.71 лв
24.66 лв