• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Kiseli kupus i krastavci

Kiseljenje kupusa i krastavaca idealan je način osiguravanja tijekom cijele godine pristupa ukusnim povrćem bogatim vitaminima. Često žudimo za tim povrćem bogatim vitaminom C, kiselim krastavcima, tijekom jeseni i zime, kada nam je najpotrebniji energetski poticaj i pojačana imunost. Zainteresirani za kiseljenje kupusa i krastavaca? Tu smo da podržimo sve vaše napore!

U nastavku predstavljamo različite dodatke i alate koji su ključni za izradu domaćih kiselih krastavaca i kiselog kupusa. Prvo i osnovno, trebat će vam posude kako biste stvorili savršeno okruženje za kiseljenje. Izaberite između bačava, keramičkih ili staklenih tegli za kiseljenje, dostupnih u veličinama od 1,8 do 30 litara. Naša ponuda uključuje prekrasno izrađene posude poput "römertopf" (pilićka cigla) i ukrašenih keramičkih tegli ukrašenih dekorativnim graviranjem. Također otkrijte ekonomične brtve i vreće za bačve u našoj kolekciji. Također pružamo strojeve za rezanje - dostupne s dvije ili tri oštrice -, tučke za kupus, vilice, kutle i drvene kliješta, sve ključno za pripremu kupusa. Niste sigurni u svoje izbore? Jednostavno kliknite na odjeljak kako biste vidjeli slike i detaljne opise naših proizvoda. Pozivamo vas da istražite dalje!

Kupujte u našoj online trgovini i započnite sezonu kiseljenja kupusa i krastavaca s stilom. Imamo sve što vam treba da poboljšate okus i zdravstvene koristi vaših konzervi. Kupite visokokvalitetnu opremu po konkurentnim cijenama i iskoristite dodatne uštede s besplatnom dostavom. To je pametan izbor!

2.85
12.33
12.44