• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Produse pentru Murat Varză și Castraveți

Murarea de varză și castraveți este modalitatea ideală de a asigura accesul pe tot parcursul anului la legume delicioase și bogate în vitamine. Adesea ne dorim aceste legume bogate în vitamina C, murate, în timpul toamnei și iernii, când avem cea mai mare nevoie de o creștere a energiei și de o imunitate îmbunătățită. Sunteți interesați de murarea varzei și a castraveților? Suntem aici pentru a vă sprijini în toate eforturile voastre!

Mai jos, vă prezentăm o gamă de accesorii și unelte esențiale pentru crearea de murături și chimen mărunțit făcute în casă. În primul rând, veți avea nevoie de recipiente pentru a crea mediul perfect de murare. Alegeți între butoaie, vase din lut sau borcane de murat din sticlă, disponibile în diferite dimensiuni, de la 1,8 la 30 de litri. Oferta noastră include recipiente frumos lucrate, cum ar fi "römertopf" (placă pentru pui) și borcane de lut ornate cu gravuri decorative. De asemenea, descoperiți garnituri și saci pentru butoaie rentabile în colecția noastră. Oferim, de asemenea, mărunțitoare - disponibile cu două sau trei lame -, ciocane și pistoane pentru varză, furculițe, polonice și clești de lemn, toate esențiale pentru pregătirea varzei. Nu sunteți siguri cu privire la alegerile voastre? Faceți pur și simplu clic pe o secțiune pentru a vedea imagini și descrieri detaliate ale produselor noastre. Vă invităm să explorați mai departe!

Cumpărați din magazinul nostru online și începeți sezonul de murare a varzei și a castraveților cu stil. Avem tot ce aveți nevoie pentru a îmbunătăți gustul și beneficiile pentru sănătate ale murăturilor voastre. Achiziționați echipamente de înaltă calitate la prețuri competitive și bucurați-vă de economii suplimentare cu livrare gratuită. Este o alegere inteligentă!

13.42 leu
116.89 leu