• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Kål och gurka betning

Inlagd kål och gurka är det idealiska sättet att säkerställa året-runt-åtkomst till läckra, vitaminrika grönsaker. Vi längtar ofta efter dessa C-vitaminrika inlagda grönsaker under hösten och vintern, när vi mest behöver en energiboost och förbättrad immunitet. Intresserad av att inlägga kål och gurka? Vi är här för att stödja alla dina försök!

Här nedanför introducerar vi ett utbud av tillbehör och verktyg som är nödvändiga för att skapa hemlagade inläggningar och surkål. Först och främst behöver du behållare för att skapa den perfekta inläggningsmiljön. Välj mellan tunnor, stengods eller glasburkar för inläggning, tillgängliga i storlekar från 1,8 till 30 liter. Vårt sortiment inkluderar vackert utformade behållare som römertopf (kycklingtegel) och dekorerade stengodsburar med dekorativa gravyrer. Upptäck också kostnadseffektiva tätningar och tunn-påsar i vår samling. Vi tillhandahåller även rivjärn - tillgängliga med två eller tre blad -, kålpinnar/stampar, gafflar, skedar och träspadar, allt nödvändigt för att förbereda kål. Osäker på dina val? Klicka helt enkelt på en sektion för att se bilder och detaljerade beskrivningar av våra produkter. Vi uppmanar dig att utforska vidare!

Handla i vår onlinebutik och starta säsongen för inläggning av kål och gurka med stil. Vi har allt du behöver för att förbättra smaken och hälsofördelarna med dina inläggningar. Köp högkvalitativ utrustning till konkurrenskraftiga priser och njut av extra besparingar med gratis leverans. Det är ett klokt val!

30.84 kr
109.19 kr
133.30 kr
134.51 kr
173.68 kr
192.11 kr