• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kaalin ja kurkun peittaus

Kaalin ja kurkkujen säilöminen on ihanteellinen tapa varmistaa ympärivuotinen pääsy herkullisiin, vitamiinipitoisiin vihanneksiin. Usein kaipaamme näitä C-vitamiinipitoisia, säilöttyjä vihanneksia syksyllä ja talvella, kun tarvitsemme eniten energiaa ja parannettua immuniteettia. Kiinnostaako kaalin ja kurkkujen säilöminen? Olemme täällä tukemassa kaikkia ponnistelujasi!

Tässä esittelemme valikoiman tarvikkeita ja välineitä, jotka ovat olennaisia kotitekoisten säilykkeiden ja hapankaalin valmistuksessa. Ensinnäkin tarvitset säilytysastioita täydellisen säilöntäympäristön luomiseksi. Valitse tynnyreitä, keramiikkaa tai lasisia säilöntäpurkkeja, saatavilla eri kokoisina, 1,8 litrasta 30 litraan. Valikoimastamme löytyy kauniisti muotoiltuja astioita, kuten römertopf (kanatiili) ja koristeltuja keramiikkapurkkeja, joissa on koristeellisia kaiverruksia. Lisäksi löydät edullisia tiivisteitä ja tynnyrisäkkejä kokoelmastamme. Tarjoamme myös silppureita - saatavilla kahdella tai kolmella terällä -, kaalitamppareita, haarukoita, kauhoja ja puisia pihdit, jotka ovat kaikki tärkeitä kaalin valmistuksessa. Epäröitkö valintojasi? Napsauta yksinkertaisesti osiota nähdäksesi tuotteidemme kuvat ja yksityiskohtaiset kuvaukset. Kutsu sinut tutkimaan lisää!

Osta verkkokaupastamme ja aloita kaali- ja kurkkusäilöntäkausi tyylillä. Meiltä löydät kaiken, mitä tarvitset parantaaksesi säilöntöjen maun ja terveysvaikutuksia. Osta korkealaatuista varustusta kilpailukykyisin hinnoin ja hyödynnä ilmaista toimitusta lisäsäästöjen saamiseksi. Se on fiksu valinta!

2.85
24.84