• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kaalin ja kurkun peittaus

Kaalin ja kurkun peittaus on paras ratkaisu herkullisten, vitamiinirikasten vihannesten saatavuuden varmistamiseksi ympäri vuoden. Saavutamme yleensä herkullisia, marinoituja vihanneksia, joissa on runsaasti C-vitamiinia, syksyllä ja talvella, kun tarvitsemme eniten voimankäyttöä ja parannettua vastustuskykyä. Haluatko kokeilla kaalien ja kurkkujen peittaamista? Seuraamme sinua kaikissa ponnisteluissasi!

Alla esittelemme osion lisälaitteilla ja laitteilla, jotka saattavat olla hyödyllisiä kotitekoisten suolakurkkujen ja hapankaalin valmistuksessa. Tarvitset ensisijaisesti astioita, joissa valmistat oikean ympäristön peittaamiseen. Voit valita tynnyreistä, kivitavaroista tai lasisorsuista, joita on erikokoisia 1,8-30 litraa. Tarjoamme kauniisti muotoiltuja astioita, kuten römertopf (kanan tiili) tai koristeellisia kivitavarapurkkeja, joissa on koriste kaiverruksia. Löydät myymälästämme myös edullisia sinettejä ja tynnyripusseja. Ostat myös silppurit - kahdella tai kolmella terällä - kaalivartiset / kaatajat, haarukat, tikkaat ja puiset pihdit, jotka ovat välttämättömiä kaalin valmistusprosessissa. Kuinka valita oikeat laitteet? Sinun tarvitsee vain napsauttaa tiettyä osaa ja saada nähdä kuvia ja kuvauksia tuotteistamme. Kutsumme sinut tutustumaan tarkemmin!

Osta verkkokaupassamme ja avaa tyylikkäästi kaali- ja kurkkupesukausi. Meillä on kaikki mitä tarvitset, jotta säilösi olisi maukkaampaa ja terveellisempää. Osta korkealaatuisia laitteita kilpailukykyiseen hintaan ja säästä vielä enemmän ilmaisella toimituksella. Tässä on järkeä!
2.85
12.70
13.24