• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Kompostberikande tillsatser

Kompostberikande tillsatser kommer till nytta vid beredning av organiska gödningsmedel från matavfall, trädgårdsskräp och andra biologiskt nedbrytbara material. Organiskt material sönderdelas under naturliga förhållanden och produkten av denna process - malet, jäst kompost - är det bästa miljövänliga gödselmedlet du någonsin kommer att applicera på växter i din trädgård. Det är 100% naturligt, miljövänligt och passar alla växter. Det berikar jorden med användbara mikroorganismer och gör den mer bördig.

Kompostproduktion kräver tyvärr lite tid och tålamod. Och om du inte är tillräckligt uppmärksam kan du felaktigt förstöra det med produkter som aldrig ska komposteras (t.ex. matavfall med högt saltinnehåll). Sådana problem kan lätt undvikas! För att lösa alla problem som du kan stöta på under kompostproduktionen behöver du bara använda kompostadditiverna bra. Leta inte längre, eftersom vi har ett brett urval av dem i vår online trädgårdshandel.

Vi rekommenderar bland annat Pryzmatix BIO från varumärket Sumin, ett tillsatsmedel som innehåller användbara mikroorganismer - bakterier och svampar som snabbt och effektivt sönderdelar organiskt avfall och dessutom berikar jorden med värdefulla näringsämnen. Denna produkt påskyndar också nedbrytning av fallna löv utan att behöva riva och stapla upp dem! Bevisade, testade tillsatser som påskyndar produktionen av värdefull kompost, förhindrar mögel och obehaglig arom är bland annat Florovit Compost Activator, Target Active Komposter och Radivit Komposter från Substral. Bläddra igenom vårt erbjudande, spara riktigt tack vare de priser som är överkomliga för alla. Att producera kompost av hög kvalitet behöver inte vara svårt eller tidskrävande. Dra nytta av de professionella produkterna som finns i vår butik och känn snabbt igen effekterna!

Komposteringsmedel - BiSeptik - 100 g - -10%
54.24 kr 60.26 kr
Kampanjen slutar
Kompostaktivator - påskyndar och berikar kompost - Florovit® - 1 kg - -10%
62.05 kr 68.95 kr
Kampanjen slutar
Active Komposter - påskyndar Compo®sting-processen - Target® - 1 kg - -10%
71.11 kr 79.00 kr
Kampanjen slutar
Kompostaktivator - Pro Natura - Florovit® - 1 l - -10%
80.29 kr 89.21 kr
Kampanjen slutar
BIO Kompostus - påskyndar kompostering på det naturliga sättet - BioExpert - 500 g - -10%
100.26 kr 111.39 kr
Kampanjen slutar