• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Aditivi care îmbogățesc compostul

Aditivii care îmbogățesc compostul vor fi la îndemână în pregătirea îngrășămintelor organice din deșeurile alimentare, a gunoiului de grădină și a altor materiale biodegradabile. Materia organică se descompune în condiții naturale și produsul acestui proces - compostul tocat, fermentat - este cel mai bun îngrășământ ecologic pe care îl veți aplica vreodată plantelor din grădina dvs. Este 100% natural, ecologic și se potrivește tuturor plantelor. Îmbogățește solul cu microorganisme utile și îl face mai fertil.

Din păcate, producția de compost necesită ceva timp și răbdare. Și dacă nu acordați suficientă atenție, s-ar putea să o stricați din greșeală cu produse care nu ar trebui niciodată compostate (de exemplu, deșeuri alimentare cu conținut ridicat de sare). Astfel de probleme pot fi ușor evitate! Pentru a rezolva toate problemele pe care le-ați putea întâlni în timpul producției de compost, trebuie doar să folosiți bine aditivii pentru compost. Nu căutați mai departe, deoarece avem o selecție largă a celor din magazinul nostru online de grădină.

Recomandăm, printre altele, Pryzmatix BIO de la marca Sumin, un aditiv care conține microorganisme utile - bacterii și ciuperci care descompun rapid și eficient deșeurile organice și îmbogățesc suplimentar solul cu nutrienți valoroși. De asemenea, acest produs accelerează descompunerea frunzelor căzute fără a fi nevoie să le greblați și să le îngrămădiți! Aditivi dovediți și testați, care accelerează producția de compost valoros, îl împiedică să se formeze mucegai și aroma neplăcută sunt, printre altele, Activatorul de compost Florovit, Target Active Komposter și Radivit Komposter de la Substral. Răsfoiți oferta noastră, faceți economii reale datorită prețurilor accesibile tuturor. Producerea de compost de înaltă calitate nu trebuie să fie dificilă și nici consumatoare de timp. Profitați de produsele profesionale disponibile în magazinul nostru și recunoașteți rapid efectele!