• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Aditivi care îmbogățesc compostul

Aditivii pentru îmbogățirea compostului sunt esențiali pentru pregătirea îngrășămintelor organice din deșeuri alimentare, resturi de grădină și alte materiale biodegradabile. Materia organică se descompune natural, iar rezultatul acestui proces - compost fin procesat și fermentat - este cel mai eficient îngrășământ ecologic pentru grădina ta. Este 100% natural, ecologic și potrivit pentru toate tipurile de plante. Acești aditivi îmbogățesc solul cu microorganisme benefice, sporindu-i fertilitatea.

Producerea compostului necesită timp și răbdare. Fără o îngrijire adecvată, există riscul de a-l strica cu materiale nepotrivite, cum ar fi deșeurile alimentare cu un conținut ridicat de sare. Cu toate acestea, aceste probleme pot fi ușor evitate cu aditivii potriviți pentru îmbogățirea compostului. Magazinul nostru online de grădinărit oferă o gamă largă de aceste produse pentru a aborda orice provocări pe care le-ați putea întâmpina în timpul producției de compost.

Vă recomandăm cu căldură produse precum Pryzmatix BIO de la Sumin, care conține microorganisme benefice - bacterii și fungi - ce descompun eficient deșeurile organice și îmbogățesc solul cu nutrienți valoroși. Acest aditiv accelerează de asemenea descompunerea frunzelor căzute, eliminând necesitatea de a le aduna și a le grămădi. Alți aditivi testați și dovediți pentru îmbogățirea compostului includ Activatorul de Compost Florovit, Target Active Komposter și Radivit Komposter de la Substral. Aceste produse accelerează producția de compost, previn mucegaiul și reduc mirosurile neplăcute. Răsfoiți selecția noastră și bucurați-vă de prețuri accesibile. Producerea unui compost de înaltă calitate nu trebuie să fie dificilă sau consumatoare de timp. Profitați de produsele noastre profesionale și vedeți singuri rezultatele remarcabile!