• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Dodatki za obogatitev komposta

Dodatki za obogatitev komposta bodo prav prišli pri pripravi organskih gnojil iz živilskih odpadkov, vrtnih odpadkov in drugih biološko razgradljivih materialov. Organska snov se v naravnih pogojih razgradi in proizvod tega postopka - mlet, fermentiran kompost - je najboljše okolju prijazno gnojilo, ki ga boste kdaj uporabili za rastline na svojem vrtu. Je 100% naraven, okolju prijazen in ustreza vsem rastlinam. Zemljo obogati s koristnimi mikroorganizmi in jo naredi bolj rodovitno.

Žal pridelava komposta zahteva nekaj časa in potrpljenja. In če niste dovolj pozorni, jo lahko pomotoma pokvarite z izdelki, ki jih nikoli ne smete kompostirati (npr. Živilski odpadki z visoko vsebnostjo soli). Takšnim težavam se lahko enostavno izognemo! Da bi rešili vse težave, s katerimi se lahko srečate med proizvodnjo komposta, morate le dobro uporabiti dodatke za kompost. Ne iščite več, saj imamo v naši spletni vrtni trgovini širok izbor.

Med drugim priporočamo Pryzmatix BIO znamke Sumin, dodatek, ki vsebuje koristne mikroorganizme - bakterije in glive, ki hitro in učinkovito razgrajujejo organske odpadke ter dodatno bogatijo tla z dragocenimi hranili. Ta izdelek tudi pospešuje razpadanje odpadlega listja, ne da bi ga bilo treba grabiti in kopičiti! Preizkušeni, preizkušeni dodatki, ki pospešujejo proizvodnjo dragocenega komposta, preprečujejo nastanek plesni in neprijetne arome, so med drugim Florovit Compost Activator, Target Active Komposter in Radivit Komposter iz Substrala. Brskajte po naši ponudbi in prihranite po cenah, ki so dostopne vsem. Pridobivanje visokokakovostnega komposta ne sme biti težko niti dolgotrajno. Izkoristite profesionalne izdelke, ki so na voljo v naši trgovini, in hitro prepoznajte učinke!