• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Обогатяващи компост добавки

Добавките, обогатяващи компост, ще бъдат полезни при приготвянето на органични торове от хранителни отпадъци, отпадъци от градината и други биоразградими материали. Органичните вещества се разлагат в естествени условия и продуктът от този процес - смлян, ферментирал компост - е най-добрият екологичен тор, който някога ще прилагате върху растенията във вашата градина. Той е 100% натурален, екологичен и отговаря на всички растения. Той обогатява почвата с полезни микроорганизми и я прави по-плодородна.

За съжаление производството на компост изисква известно време и търпение. И ако не обърнете достатъчно внимание, можете по погрешка да го развалите с продукти, които никога не трябва да се компостират (например хранителни отпадъци с високо съдържание на сол). Такива проблеми могат лесно да бъдат избегнати! За да разрешите всички проблеми, които може да срещнете по време на производството на компост, трябва само да използвате добре добавките за компост. Не търсете повече, тъй като имаме богат избор от тези в нашия онлайн магазин за градини.

Препоръчваме, наред с други, Pryzmatix BIO от марката Sumin, добавка, съдържаща полезни микроорганизми - бактерии и гъбички, които бързо и ефективно разграждат органичните отпадъци и допълнително обогатяват почвата с ценни хранителни вещества. Този продукт също така ускорява разлагането на падналите листа, без да е необходимо да ги натрупвате и натрупвате! Доказани, тествани добавки, които ускоряват производството на ценен компост, предотвратяват мухлясането и неприятен аромат, са, наред с други, Florovit Compost Activator, Target Active Komposter и Radivit Komposter от Substral. Разгледайте нашата оферта, направете реални спестявания благодарение на цените, които са достъпни за всеки. Производството на висококачествен компост не трябва да бъде трудно, нито отнема много време. Възползвайте се от професионалните продукти, които се предлагат в нашия магазин и бързо разпознайте ефектите!

Active Komposter - ускорява процеса на Compo®sting - Target® - 1 кг - -10%
18.00 лв 20.00 лв
Промоцията приключва
Pryzmatix BIO - приготвяне на компост с живи бактерии - Sumin® - 900 g - -10%
18.63 лв 20.70 лв
Промоцията приключва
Компостактиватор - Pro Natura - Florovit® - 1 л - -10%
19.85 лв 22.05 лв
Промоцията приключва
Компостактиватор - ускорява и обогатява Компост- Florovit® - 1 кг - -10%
19.98 лв 22.20 лв
Промоцията приключва
BIO Kompostus - ускорява компостирането по естествен начин - BioExpert - 500 g - -10%
24.21 лв 26.90 лв
Промоцията приключва