• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Обогатяващи компост добавки

Добавките за обогатяване на компоста са съществени за приготвянето на органични торове от хранителни отпадъци, градински отпадъци и други биоразградими материали. Органичното вещество се разлага естествено и резултатът от този процес - фино обработен, ферментирал компост - е най-ефективният екологичен тор за вашата градина. Той е 100% естествен, екологичен и подходящ за всички видове растения. Тези добавки обогатяват почвата с полезни микроорганизми, увеличавайки нейната плодородност.

Производството на компост изисква време и търпение. Без подходяща грижа съществува риск от неговото разваляне с неподходящи материали, като хранителни отпадъци с високо съдържание на сол. Въпреки това, тези проблеми могат лесно да бъдат избегнати с правилните добавки за обогатяване на компоста. Нашият онлайн магазин за градинарство предлага широка гама от тези продукти, за да се справите с всякакви предизвикателства, които може да възникнат по време на производството на компост.

Препоръчваме продукти като Pryzmatix BIO от Sumin, които съдържат полезни микроорганизми - бактерии и гъби - които ефективно разграждат органичните отпадъци и обогатяват почвата с ценни хранителни вещества. Тази добавка също ускорява разлагането на падналите листа, което елиминира необходимостта от тяхното събиране и натрупване. Други доказани и тествани добавки за обогатяване на компоста включват активатора на компоста Florovit, Target Active Komposter и Radivit Komposter от Substral. Тези продукти ускоряват производството на компост, предотвратяват мухъла и намаляват неприятните миризми. Разгледайте нашата селекция и се насладете на достъпни цени. Производството на висококачествен компост не трябва да бъде трудно или времеемко. Възползвайте се от нашите професионални продукти и вижте сами забележителните резултати!