Kompostberikende tilsetningsstoffer

Kompostberikende tilsetningsstoffer vil være til nytte for tilberedning av organisk gjødsel fra matavfall, hagesøppel og andre biologisk nedbrytbare materialer. Organisk materiale brytes ned under naturlige forhold, og produktet av denne prosessen - hakket, gjæret kompost - er den beste miljøvennlige gjødselen du noen gang vil bruke på planter i hagen din. Den er 100% naturlig, miljøvennlig og passer til alle planter. Det beriker jorda med nyttige mikroorganismer og gjør den mer fruktbar.

Kompostproduksjon krever dessverre litt tid og tålmodighet. Og hvis du ikke følger nok med, kan du feilaktig ødelegge det med produkter som aldri skal komposteres (f.eks. Matavfall med høyt saltinnhold). Slike problemer kan lett unngås! For å løse alle problemer du kan støte på under kompostproduksjon, trenger du bare å bruke komposttilsetningsstoffer godt. Du trenger ikke se lenger, siden vi har et bredt utvalg av dem i vår nettbutikk.

Vi anbefaler blant annet Pryzmatix BIO fra merket Sumin, et tilsetningsstoff som inneholder nyttige mikroorganismer - bakterier og sopp som raskt og effektivt spalter organisk avfall og i tillegg beriker jorden med verdifulle næringsstoffer. Dette produktet fremskynder også nedbryting av fallne blader uten å måtte rake og pile dem! Påviste, testede tilsetningsstoffer som fremskynder produksjonen av verdifull kompost, forhindrer den fra mugg og ubehagelig aroma er blant andre Florovit Compost Activator, Target Active Komposter og Radivit Komposter fra Substral. Bla gjennom tilbudet vårt, spar penger takket være prisene som er rimelige for alle. Å produsere kompost av høy kvalitet trenger ikke å være vanskelig eller tidkrevende. Dra nytte av de profesjonelle produktene som er tilgjengelige i butikken vår og gjenkjenn effektene raskt!