Kompostberikende tilsetningsstoffer

Tilsetningsstoffer som beriker kompost er essensielle for å forberede organiske gjødsel fra matavfall, hageavfall og andre biologisk nedbrytbare materialer. Organisk materiale brytes naturlig ned, og resultatet - fint bearbeidet, fermentert kompost - er den mest effektive miljøvennlige gjødselen du kan bruke i hagen din. Det er 100% naturlig, miljøvennlig og egnet for alle typer planter. Disse tilsetningsstoffene beriker jorden med gunstige mikroorganismer, noe som øker dens fruktbarhet.

Produksjon av kompost krever tid og tålmodighet. Uten riktig pleie er det en risiko for å ødelegge den med upassende materialer, som matavfall med høyt saltinnhold. Disse problemene kan imidlertid enkelt unngås med de riktige kompostberikende tilsetningsstoffene. Vår nettbaserte hagebutikk tilbyr et bredt utvalg av disse produktene for å takle eventuelle utfordringer du kan møte under kompostproduksjon.

Vi anbefaler på det sterkeste produkter som Pryzmatix BIO fra Sumin, som inneholder gunstige mikroorganismer - bakterier og sopp - som effektivt bryter ned organisk avfall og beriker jorden med verdifulle næringsstoffer. Dette tilsetningsstoffet akselererer også nedbrytingen av falt løv, og eliminerer behovet for å rake og stable dem. Andre beviste og testede kompostberikende tilsetningsstoffer inkluderer Florovit Kompost Aktivator, Target Active Komposter og Radivit Komposter fra Substral. Disse produktene fremskynder kompostproduksjon, forhindrer mugg og reduserer ubehagelige lukter. Bla gjennom vårt utvalg og nyt rimelige priser. Å produsere høykvalitetskompost trenger ikke å være vanskelig eller tidkrevende. Ta i bruk våre profesjonelle produkter og se de bemerkelsesverdige resultatene selv!