• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kompostia rikastavat lisäaineet

Kompostia rikastavat lisäaineet ovat välttämättömiä orgaanisten lannoitteiden valmistamiseksi ruokajätteestä, puutarhajätteestä ja muista biohajoavista materiaaleista. Orgaaninen aines hajoaa luonnollisesti, ja tämän prosessin tulos - hienosti prosessoitu, fermentoitu komposti - on tehokkain ympäristöystävällinen lannoite puutarhaasi. Se on 100% luonnollinen, ympäristöystävällinen ja sopii kaikenlaisille kasveille. Nämä lisäaineet rikastuttavat maaperää hyödyllisillä mikro-organismeilla, parantaen sen hedelmällisyyttä.

Kompostin tuottaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Ilman asianmukaista hoitoa on riski pilata se sopimattomilla materiaaleilla, kuten suolapitoisilla ruokajätteillä. Nämä ongelmat voidaan kuitenkin helposti välttää oikeilla kompostia rikastavilla lisäaineilla. Verkkopuutarhakauppamme tarjoaa laajan valikoiman näitä tuotteita kaikkiin kompostin tuotannon haasteisiin.

Suosittelemme erityisesti tuotteita, kuten Suminin Pryzmatix BIO, joka sisältää hyödyllisiä mikro-organismeja - bakteereja ja sieniä - jotka hajottavat tehokkaasti orgaanista jätettä ja rikastuttavat maaperää arvokkailla ravinteilla. Tämä lisäaine nopeuttaa myös pudonneiden lehtien hajoamista, mikä eliminoi tarpeen haravoida ja koota niitä. Muita testattuja ja todistettuja kompostia rikastavia lisäaineita ovat Florovit Kompostiaktivaattori, Target Active Komposter ja Substralin Radivit Komposter. Nämä tuotteet nopeuttavat kompostin tuotantoa, estävät homeen ja vähentävät epämiellyttäviä hajuja. Tutustu valikoimaamme ja nauti edullisista hinnoista. Laadukkaan kompostin tuottaminen voi olla yksinkertaista ja nopeaa. Hyödynnä ammattimaisia tuotteitamme ja näe itse merkittävät tulokset!