• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kompostia rikastavat lisäaineet

Kompostia rikastavat lisäaineet ovat hyödyllisiä valmistettaessa orgaanisia lannoitteita ruokajätteistä, puutarhajätteistä ja muista biohajoavista materiaaleista. Orgaaninen aines hajoaa luonnollisissa olosuhteissa, ja tämän prosessin tuote - jauhettu, käynyt komposti - on paras ympäristöystävällinen lannoite, jota koskaan käyt puutarhasi kasveihin. Se on 100% luonnollinen, ympäristöystävällinen ja sopii kaikille kasveille. Se rikastuttaa maaperää hyödyllisillä mikro-organismeilla ja tekee siitä hedelmällisemmän.

Kompostintuotanto vaatii valitettavasti jonkin aikaa ja kärsivällisyyttä. Ja jos et kiinnitä tarpeeksi huomiota, voit pilata sen vahingossa tuotteilla, joita ei koskaan pidä kompostoida (esim. Runsaasti suolaa sisältävä ruokajäte). Tällaiset ongelmat voidaan helposti välttää! Kaikkien kompostintuotannon aikana mahdollisesti kohtaamiesi ongelmien ratkaisemiseksi sinun on käytettävä vain kompostilisäaineita hyvällä tavalla. Älä etsi enää, koska meillä on laaja valikoima niitä verkkokaupan verkkokaupassa.

Suosittelemme muun muassa Pryzmatix BIO: ta Sumin-tuotemerkistä, lisäainetta, joka sisältää hyödyllisiä mikro-organismeja - bakteereja ja sieniä, jotka hajottavat nopeasti ja tehokkaasti orgaanista jätettä ja rikastavat maaperää lisäksi arvokkailla ravintoaineilla. Tämä tuote myös nopeuttaa kaatuneiden lehtien hajoamista tarvitsematta niitä haravoida ja kasata! Todistettuja, testattuja lisäaineita, jotka nopeuttavat arvokkaan kompostin tuotantoa, estävät sen homeen muodostumisen ja epämiellyttävän aromin, ovat muun muassa Florovit Compost Activator, Target Active Komposter ja Radstr Komposter Substralilta. Selaa tarjoustamme, tee todellisia säästöjä kaikille edullisten hintojen ansiosta. Korkealaatuisen kompostin tuottamisen ei tarvitse olla vaikeaa eikä aikaa vievää. Hyödynnä kaupassamme saatavilla olevia ammattimaisia tuotteita ja tunnista vaikutukset nopeasti!