Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Адитиви за обогаћивање компоста

Адитиви за обогаћивање компоста добро ће доћи у припреми органских ђубрива од отпадака од хране, баштенског отпада и других биоразградивих материјала. Органска материја се разлаже у природним условима и производ овог процеса - млевени, ферментисани компост - најбоље је еколошко ђубриво које ћете икада применити на биљке у својој башти. 100% је природан, еколошки прихватљив и одговара свим биљкама. Обогаћује тло корисним микроорганизмима и чини га плоднијим.

Производња компоста захтева мало времена и стрпљења, нажалост. А ако не обратите довољно пажње, можете је погрешно покварити производима који никада не смеју бити компостирани (нпр. Отпад од хране са високим садржајем соли). Такви проблеми се лако могу избећи! Да бисте решили све проблеме на које бисте могли наићи током производње компоста, потребно је само добро да користите адитиве за компост. Не тражите даље, јер у нашој интернет продавници баште имамо широк избор оних.

Између осталих препоручујемо Призматик БИО марке Сумин, адитив који садржи корисне микроорганизме - бактерије и гљивице који брзо и ефикасно разлажу органски отпад и додатно обогаћују земљиште драгоценим хранљивим састојцима. Овај производ такође убрзава разлагање отпалог лишћа без потребе да се грабљама и гомилањем накупља! Проверени, тестирани адитиви који убрзавају производњу драгоценог компоста, спречавају стварање буђи и непријатне ароме, између осталог су Флоровит Цомпост Ацтиватор, Таргет Ацтиве Компостер и Радивит Компостер из Субстрала. Прелистајте нашу понуду, остварите стварну уштеду захваљујући ценама које су приступачне свима. Производња висококвалитетног компоста не мора бити ни тешка ни дуготрајна. Искористите професионалне производе који су доступни у нашој продавници и брзо препознајте ефекте!

Nema proizvoda u ovom odeljku