• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Compostverrijkende additieven

Compostverrijkende additieven komen goed van pas bij de bereiding van organische meststoffen uit voedselafval, tuinafval en andere biologisch afbreekbare materialen. Organisch materiaal valt uiteen in natuurlijke omstandigheden en het product van dit proces - gehakte, gefermenteerde compost - is de beste milieuvriendelijke meststof die je ooit op planten in je tuin zult aanbrengen. Het is 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en past bij alle planten. Het verrijkt de bodem met nuttige micro-organismen en maakt het vruchtbaarder.

De productie van compost vergt helaas wat tijd en geduld. En als u niet genoeg oplet, kunt u het per ongeluk bederven met producten die nooit gecomposteerd mogen worden (bijv. Voedselresten met een hoog zoutgehalte). Dergelijke problemen kunnen gemakkelijk worden vermeden! Om alle problemen die u tijdens de compostproductie kunt tegenkomen op te lossen, hoeft u alleen maar goed gebruik te maken van compostadditieven. Zoek niet verder, want we hebben een ruime keuze in onze online tuinwinkel.

We raden onder andere Pryzmatix BIO van het merk Sumin aan, een additief met nuttige micro-organismen - bacteriën en schimmels die organisch afval snel en efficiënt afbreken en bovendien de bodem verrijken met waardevolle voedingsstoffen. Dit product versnelt ook de ontbinding van gevallen bladeren zonder ze te hoeven harken en opstapelen! Bewezen, geteste additieven die de productie van waardevolle compost versnellen, schimmel en onaangenaam aroma voorkomen zijn o.a. de Florovit Compost Activator, Target Active Komposter en de Radivit Komposter van Substral. Blader door ons aanbod, bespaar echt dankzij de prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn. Het produceren van compost van hoge kwaliteit hoeft niet moeilijk of tijdrovend te zijn. Profiteer van de professionele producten die in onze winkel verkrijgbaar zijn en herken snel de effecten!