• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Komposztdúsító Adalékok

Komposztot gazdagító adalékok elengedhetetlenek az organikus műtrágyák előállításához élelmiszer-hulladékból, kerti szemétből és egyéb biológiailag lebomló anyagokból. Az organikus anyag természetes módon bomlik le, és ennek eredményeképpen - finoman feldolgozott, erjesztett komposzt keletkezik - ez a legjobb környezetbarát műtrágya a kerted számára. 100%-ban természetes, környezetbarát és mindenféle növény számára alkalmas. Ezek az adalékok gazdagítják a talajt hasznos mikroorganizmusokkal, növelve annak termékenységét.

A komposzt előállítása időt és türelmet igényel. Megfelelő gondoskodás nélkül fennáll a veszélye, hogy alkalmatlan anyagokkal, például magas sótartalmú élelmiszer-hulladékkal rontjuk el. Azonban ezek a problémák könnyen elkerülhetők a megfelelő komposztot gazdagító adalékokkal. Online kerti üzletünk széles választékot kínál ezekből a termékekből, hogy kezelni tudj minden kihívást, amely a komposzt előállítása során felmerülhet.

Különösen ajánljuk a Sumin márkájú Pryzmatix BIO terméket, amely hasznos mikroorganizmusokat - baktériumokat és gombákat - tartalmaz, amelyek hatékonyan bontják le az organikus hulladékot és gazdagítják a talajt értékes tápanyagokkal. Ez az adalék gyorsítja a lehullott levelek lebomlását is, így nincs szükség azok összegereblyézésére és halomba gyűjtésére. Másik jól bevált és tesztelt komposztot gazdagító adalékok közé tartozik a Florovit Komposzt Aktivátor, a Target Active Komposzter és a Substral márkájú Radivit Komposzter. Ezek a termékek felgyorsítják a komposzt előállítását, megakadályozzák a penészedést és csökkentik a kellemetlen szagokat. Böngésszen kínálatunkban és élvezze megfizethető árainkat. A magas minőségű komposzt előállítása egyszerű és gyors lehet. Használja ki szakmai termékeinket, és saját szemével láthatja a figyelemre méltó eredményeket!