• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Komposztdúsító adalékanyagok

A komposztdúsító adalékok hasznosak lehetnek szerves műtrágyák előállításához élelmiszer-hulladékból, kerti alomból és más biológiailag lebomló anyagokból. A szerves anyagok természetes körülmények között lebomlanak, és ennek a folyamatnak a terméke - a darált, erjesztett komposzt - a legjobb környezetbarát műtrágya, amelyet valaha is alkalmazhat kertje növényeire. 100% -ban természetes, környezetbarát és minden növénynek megfelel. Gazdagítja a talajt hasznos mikroorganizmusokkal és termékenyebbé teszi.

A komposztgyártás sajnos némi időt és türelmet igényel. Ha pedig nem fordít kellő figyelmet, akkor tévesen elronthatja olyan termékekkel, amelyeket soha nem szabad komposztálni (pl. Magas sótartalmú élelmiszer-hulladék). Az ilyen problémák könnyen elkerülhetők! A komposztgyártás során felmerülő problémák megoldásához csak a komposzt-adalékokat kell jól felhasználnia. Ne keressen tovább, mivel széles választékot kínálunk online kerti áruházunkban.

Javasoljuk többek között a Sumin márkájú Pryzmatix BIO adalékot, amely hasznos mikroorganizmusokat tartalmaz - baktériumokat és gombákat, amelyek gyorsan és hatékonyan bontják a szerves hulladékot, és emellett értékes talajokkal gazdagítják a talajt. Ez a termék felgyorsítja a lehullott levelek lebomlását anélkül, hogy gereblyézni és felhalmozni kellene! Bevált, bevált adalékok, amelyek felgyorsítják az értékes komposzt termelését, megakadályozzák a penészedést és a kellemetlen aromát, többek között a Florovit Compost Activator, a Target Active Komposter és a Substral Radivit Komposter. Böngésszen át kínálatunkban, valósítson meg megtakarításokat a mindenki számára megfizethető áraknak köszönhetően. A kiváló minőségű komposzt előállításának nem kell nehéznek és időigényesnek lennie. Használja ki az üzletünkben kapható professzionális termékeket, és ismerje fel gyorsan a hatásokat!