Bahan tambahan pengayaan kompos

Bahan tambahan pengayaan kompos akan sangat berguna dalam penyediaan baja organik dari sisa makanan, sampah kebun dan bahan biodegradasi lain. Bahan organik terurai dalam keadaan semula jadi dan produk dari proses ini - kompos cincang, fermentasi - adalah baja mesra alam terbaik yang akan anda gunakan pada tanaman di kebun anda. Ia 100% semula jadi, mesra alam dan sesuai dengan semua tanaman. Ia memperkaya tanah dengan mikroorganisma berguna dan menjadikannya lebih subur.

Sayangnya, pengeluaran kompos memerlukan sedikit masa dan kesabaran. Dan jika anda tidak memberi perhatian yang cukup, anda mungkin salah merosakkannya dengan produk yang tidak boleh dibuat kompos (contohnya sisa makanan dengan kandungan garam tinggi). Masalah seperti itu dapat dielakkan dengan mudah! Untuk menyelesaikan semua masalah yang mungkin anda hadapi semasa pembuatan kompos, anda hanya perlu menggunakan bahan tambahan kompos dengan baik. Tidak perlu mencari lagi, kerana kami mempunyai banyak pilihan di kedai taman dalam talian kami.

Kami mengesyorkan, antara lain, Pryzmatix BIO dari jenama Sumin, bahan tambahan yang mengandungi mikroorganisma berguna - bakteria dan kulat yang menguraikan sisa organik dengan cepat dan berkesan dan juga memperkaya tanah dengan nutrien berharga. Produk ini juga mempercepat penguraian daun yang gugur tanpa perlu menyapu dan menumpuknya! Bahan tambahan yang terbukti dan diuji yang mempercepat pengeluaran kompos berharga, menghalangnya daripada acuan dan aroma yang tidak menyenangkan, antara lain, Florovit Compost Activator, Target Active Komposter dan Radivit Komposter dari Substral. Jelajahi tawaran kami, jadikan penjimatan sebenar berkat harga yang mampu dimiliki oleh semua orang. Menghasilkan kompos berkualiti tinggi tidak perlu sukar atau memakan masa. Manfaatkan produk profesional yang terdapat di kedai kami dan kenali kesannya dengan cepat!

There are no products in this section