• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Aditivi za obogaćivanje komposta

Dodaci za obogaćivanje komposta su ključni za pripremu organskih gnojiva od ostataka hrane, vrtnog otpada i drugih biološki razgradivih materijala. Organska tvar se prirodno razgrađuje, a krajnji proizvod tog procesa - fino obrađen, fermentiran kompost - je najučinkovitije ekološko gnojivo za vaš vrt. To je 100% prirodno, ekološki prihvatljivo i pogodno za sve vrste biljaka. Ti dodaci obogaćuju tlo korisnim mikroorganizmima, povećavajući njegovu plodnost.

Proizvodnja komposta zahtijeva vrijeme i strpljenje. Bez odgovarajuće brige postoji rizik od pokvarenja s neprimjerenim materijalima, kao što su ostaci hrane s visokim udjelom soli. Međutim, ovim problemima se lako može izbjeći s pravim dodacima za obogaćivanje komposta. Naša internetska trgovina vrtlarstva nudi širok izbor ovih proizvoda za rješavanje svih izazova s kojima se možete susresti tijekom proizvodnje komposta.

Toplo preporučujemo proizvode poput Pryzmatix BIO od Sumin, koji sadrži korisne mikroorganizme - bakterije i gljive - koji učinkovito razgrađuju organski otpad i obogaćuju tlo vrijednim hranjivim tvarima. Ovaj dodatak također ubrzava razgradnju palog lišća, eliminirajući potrebu za grabljenjem i gomilanjem. Ostali dokazani i testirani dodaci za obogaćivanje komposta uključuju Florovit Kompostni Aktivator, Target Active Komposter i Radivit Komposter od Substral. Ovi proizvodi ubrzavaju proizvodnju komposta, sprječavaju plijesan i smanjuju neugodne mirise. Pregledajte našu ponudu i uživajte u pristupačnim cijenama. Proizvodnja visokokvalitetnog komposta ne mora biti teška niti vremenski zahtjevna. Iskoristite naše profesionalne proizvode i sami vidite izvanredne rezultate!