• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Aditivi za obogaćivanje komposta

Aditivi za obogaćivanje komposta dobro će doći u pripremi organskih gnojiva od ostataka hrane, vrtne stelje i drugih biorazgradivih materijala. Organska se tvar razgrađuje u prirodnim uvjetima i proizvod ovog postupka - mljeveni, fermentirani kompost - najbolje je ekološko gnojivo koje ćete ikad primijeniti na biljkama u svom vrtu. 100% je prirodan, ekološki prihvatljiv i odgovara svim biljkama. Obogaćuje tlo korisnim mikroorganizmima i čini ga plodnijim.

Nažalost, za proizvodnju komposta potrebno je malo vremena i strpljenja. A ako ne obratite dovoljno pažnje, možete ga pogrešno pokvariti proizvodima koji se nikada ne smiju kompostirati (npr. Otpad od hrane s visokim udjelom soli). Takvi se problemi mogu lako izbjeći! Da biste riješili sve probleme s kojima biste se mogli susresti tijekom proizvodnje komposta, trebate samo dobro iskoristiti aditive za kompost. Ne tražite dalje, jer imamo širok izbor onih u našoj internetskoj vrtnoj trgovini.

Između ostalih preporučujemo Pryzmatix BIO marke Sumin, aditiv koji sadrži korisne mikroorganizme - bakterije i gljivice koji brzo i učinkovito razgrađuju organski otpad i dodatno obogaćuju tlo vrijednim hranjivim tvarima. Ovaj proizvod također ubrzava razgradnju otpalog lišća bez potrebe za grabljanjem i gomilanjem! Provjereni, testirani aditivi koji ubrzavaju proizvodnju vrijednog komposta, sprječavaju ga da plijesni i neugodne arome su, između ostalog, Aktivator komposta Florovit, Target Active Komposter i Radivit Komposter iz Substrala. Pregledajte našu ponudu i ostvarite stvarnu uštedu zahvaljujući cijenama koje su pristupačne svima. Proizvodnja visokokvalitetnog komposta ne mora biti teška niti dugotrajna. Iskoristite profesionalne proizvode koji su dostupni u našoj trgovini i brzo prepoznajte učinke!