• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Bloem plantenbakken

Met bloembakken, deze sierbakken zijn in de eerste plaats bedoeld voor het kweken van bloeiende planten op balkons en thuis, zodat u de schoonheid van de planten op een nog aantrekkelijkere manier kunt blootstellen dan standaardpotten. Garden Seeds Market presenteert hierbij een brede selectie van bloemenplanters tegen betaalbare prijzen. Bekijk afbeeldingen van onze plantenbakken en vernieuw uw interieur- en balkonarrangementen op een kosteneffectieve manier!

Heb je er ooit aan gedacht hoe de ideale bloemenplanter eruit zou moeten zien? Een dergelijke pot moet in de eerste plaats voldoende ruimte bieden voor prachtige bloemcomposities. De "Begonia" bloemenplanter van 19 x 56 cm kan gemakkelijk verschillende petunia-, geranium-, coleus- of begonia-variëteiten huisvesten die een formidabele, unieke kleurenexplosie zouden vormen. U vindt ook een functionele metalen houder voor de "Begonia" planter waarmee u de container veilig en gemakkelijk op een balkonleuning kunt monteren. Op zoek naar een grote, zelfstandige bloemenplanter? We raden de “Werbena” -planter aan met een rotan of gebeiteld patroon op het oppervlak. Het is perfect geschikt voor het kweken van overvloedig bloeiende planten met hangende scheuten, siergrassen en soorten die verblinden met hun gebladerte - uw verbeelding is de limiet! Als u op zoek bent naar iets dat nog geavanceerder is, kunt u de "Gracja" -planter interessant vinden voor trapsgewijze bloemstukken die lijken op ... een antieke fontein.

Onze online tuinwinkel biedt bloemenbakken in smaakvolle, universele kleuren: wit, crèmewit, in verschillende tinten van terracotta, mokka-bruin en zwart. Ze bieden een elegante achtergrond voor veelkleurige bloemen en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan andere interieurdecoraties. Aarzel niet - profiteer van de speciale prijzen voor bloembakken die thuis, op een terras of balkon kunnen worden gebruikt. Uw planten zien er misschien nog beter uit - investeer in de omgeving die hun schoonheid verdient, leun achterover en geniet van de resultaten. Wij zijn er om u te helpen bij al uw tuinwerkzaamheden!