• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Bloem plantenbakken

Bloem plantenbakken zijn decoratieve containers die voornamelijk zijn ontworpen om bloeiende planten te tonen op balkons en in huizen, en presenteren planten op een meer boeiende manier dan standaard potten. Garden Seeds Market biedt een breed assortiment aan Bloem plantenbakken tegen betaalbare prijzen. Blader door de afbeeldingen van onze plantcontainers en vernieuw uw interieur- en balkonarrangementen op een kosteneffectieve manier!

Heeft u ooit nagedacht over de kenmerken van de ideale Bloem plantenbak? Ten eerste moet het voldoende ruimte bieden voor het creëren van prachtige bloemstukken. Bijvoorbeeld, de 19 x 56 cm “Begonia” Bloem plantenbak kan gemakkelijk verschillende petunia's, geraniums, coleus of begonia's huisvesten, wat resulteert in een adembenemende explosie van unieke kleuren. Bovendien is er een functionele metalen houder beschikbaar voor de “Begonia” plantenbak, waardoor deze veilig en gemakkelijk aan een balkonreling kan worden bevestigd. Bent u op zoek naar een grote, vrijstaande Bloem plantenbak? Wij raden de “Werbena” plantenbak aan, verkrijgbaar met een gevlochten of gebeiteld patroon op het oppervlak. Het is ideaal voor het kweken van planten met overvloedige bloemen en hangende scheuten, siergrassen en soorten die schitteren met hun bladeren – uw verbeelding is de limiet! Voor een meer verfijnde optie lijkt de “Gracja” plantenbak, perfect voor hangende bloemstukken, op een antieke fontein.

Onze online tuinwinkel biedt Bloem plantenbakken in stijlvolle, universele kleuren: wit, crèmewit, in verschillende tinten terracotta, mokkabruin en zwart. Ze bieden een elegant achtergrond voor veelkleurige bloemen en kunnen gemakkelijk worden afgestemd op andere interieurdecoraties. Aarzel niet – profiteer van de speciale prijzen voor Bloem plantenbakken die thuis, op een terras of balkon kunnen worden gebruikt. Uw planten kunnen er nog beter uitzien – investeer in de setting die hun schoonheid verdient, leun achterover en geniet van de resultaten. Wij staan klaar om u te assisteren bij al uw tuiniersinspanningen!