Penanam bunga

Penanam bunga, bekas hiasan ini bertujuan pertama dan paling utama untuk menanam tanaman berbunga di balkoni dan di rumah, membolehkan anda memperlihatkan keindahan tanaman dengan cara yang lebih menarik daripada periuk biasa. Pasar Benih Taman dengan ini menyajikan pelbagai pilihan penanam bunga dengan harga yang berpatutan. Tonton gambar bekas tanaman kami dan segarkan susunan dalaman dan balkoni anda dengan cara yang menjimatkan!

Pernahkah anda memikirkan seperti apa penanam bunga yang ideal? Periuk jenis ini semestinya menawarkan ruang yang cukup untuk komposisi bunga yang luar biasa. Penanam bunga "Begonia" berukuran 19 x 56 cm dengan mudah dapat menampung beberapa varietas petunia, geranium, coleus atau begonia yang akan menghasilkan letupan warna yang unik dan hebat. Anda juga akan menemui pemegang logam yang berfungsi untuk penanam "Begonia" yang membolehkan anda memasang bekas dengan selamat dan selesa di atas pagar balkoni. Mencari penanam bunga yang besar dan berdiri sendiri? Kami mengesyorkan penanam "Werbena" dengan rotan atau corak pahat di permukaan. Ia sangat sesuai untuk menanam tanaman yang mekar dengan pucuk, rumput hiasan dan spesies yang menyilaukan dedaunan mereka - imaginasi anda adalah hadnya! Sekiranya anda mencari sesuatu yang lebih canggih, anda mungkin menarik penanam "Gracja" yang menarik untuk merangkai bunga yang menyerupai ... air pancut antik.

Kedai taman dalam talian kami menawarkan pekebun bunga dalam warna universal yang menarik: putih, putih berkrim, dalam pelbagai warna terakota, coklat mocha dan hitam. Mereka memberikan latar belakang yang elegan untuk bunga pelbagai warna dan mudah dipasang pada hiasan dalaman yang lain. Jangan ragu - manfaatkan harga istimewa untuk penanam bunga yang boleh digunakan di rumah, di teres atau balkoni. Tumbuhan anda mungkin kelihatan lebih baik - melaburlah dalam suasana yang semestinya sesuai untuk kecantikan mereka, duduk dan nikmati hasilnya. Kami sedia membantu anda dalam semua usaha berkebun anda!