• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Blomlådor

Blomlådor är dekorativa behållare som främst är utformade för att visa blommande växter på balkonger och inomhus, och presenterar växter på ett mer fängslande sätt än vanliga krukor. Garden Seeds Market erbjuder ett brett urval av Blomlådor till överkomliga priser. Bläddra igenom bilder av våra växtbehållare och fräscha upp dina inomhus- och balkongarrangemang på ett kostnadseffektivt sätt!

Har du någonsin funderat över egenskaperna hos en ideal Blomlåda? För det första bör den erbjuda gott om utrymme för att skapa fantastiska blomsterarrangemang. Till exempel kan Blomlådan “Begonia” på 19 x 56 cm enkelt rymma olika petunior, pelargoner, coleus eller begonior, vilket resulterar i en andlös explosion av unika färger. Dessutom finns det en funktionell metallhållare tillgänglig för “Begonia”-lådan, vilket möjliggör säker och bekväm montering på balkongräcken. Om du letar efter en stor, fristående Blomlåda, rekommenderar vi “Werbena”-lådan, tillgänglig med antingen ett rattan- eller mejslat mönster på ytan. Den är perfekt för att odla växter med rikliga blommor och hängande skott, prydnadsgräs och arter som bländar med sitt lövverk – din fantasi är den enda gränsen! För ett mer sofistikerat alternativ liknar “Gracja”-lådan, perfekt för kaskaderande blomsterarrangemang, en antik fontän.

Vår online-trädgårdsbutik erbjuder Blomlådor i eleganta, universella färger som vit, krämig vit, olika nyanser av terrakotta, mockabrun och svart. Dessa färger kompletterar inte bara flerfärgade blommor vackert, utan smälter också sömlöst samman med andra inredningsdetaljer. Tveka inte! Ta tillfället i akt att köpa Blomlådor till specialpriser för användning hemma, på terrassen eller balkongen. Förhöj skönheten hos dina växter genom att investera i den perfekta miljön de förtjänar. Slappna av och njut av de underbara resultaten, med Garden Seeds Market här för att stödja alla dina trädgårdsprojekt!