• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Blomlådor

Blomsterplantor, dessa prydnadsbehållare avsedda först och främst för att odla blommande växter på balkonger och hemma, gör att du kan utsätta växternas skönhet på ett ännu mer attraktivt sätt än standardkrukor. Garden Seeds Market presenterar härmed ett brett urval av blommplantare till överkomliga priser. Se bilder på våra växtbehållare och uppdatera dina interiör- och balkongarrangemang på ett kostnadseffektivt sätt!

Har du någonsin tänkt på hur den perfekta blommaplanläggaren ska vara? En sådan kruka borde i första hand erbjuda tillräckliga utrymmen för magnifika blommokompositioner. Den 19 x 56 cm "Begonia" blomman planteraren kan enkelt hysa flera petunia, geranium, coleus eller begonia sorter som skulle bilda en formidabel, unik färgexplosion. Du hittar också en funktionell metallhållare för planteraren "Begonia" som gör att du kan montera behållaren säkert och bekvämt på en balkongräcke. Letar du efter en stor, fristående blomsterplantare? Vi rekommenderar planteraren "Werbena" med en rotting eller mejslat mönster på ytan. Det passar perfekt för att odla rikligt blommande växter med släpande skott, prydgräs och arter som bländar av deras bladverk - din fantasi är gränsen! Om du letar efter något ännu mer sofistikerat, kan du hitta intressant "Gracja" planterare för kaskadande blommor som liknar ... en antik fontän.

Vår online trädgårdsbutik erbjuder blommor i smakfulla, universella färger: vit, krämvit, i olika nyanser av terrakotta, mokka-brun och svart. De ger en elegant bakgrund för flerfärgade blommor och kan enkelt anpassas till annan inredning. Tveka inte - dra fördel av specialpriserna för blommplantare som kan användas hemma, på en terrass eller balkong. Dina växter kan se ännu bättre ut - investera i den inställning som deras skönhet förtjänar, luta dig tillbaka och njut av resultaten. Vi är där för att hjälpa dig i alla dina trädgårdsarbete!