• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Virágtartók

A virágtartók, ezek a díszdobozok, amelyeket elsősorban virágos növények erkélyen és otthon történő termesztésére szántak, lehetővé teszik a növények szépségének még vonzóbb módon történő feltárását, mint a szokásos cserepekben. A Kertmagva-piac ezúttal a virágtartók széles választékát kínálja megfizethető áron. Nézze meg növényi tartályaink képeit, és költséghatékony módon frissítse belső és erkélyes elrendezéseit!

Gondolkozott már azon, milyennek kell lennie az ideális virágtartónak? Az ilyen fazéknak elegendő helyet kell biztosítani a csodálatos virágkompozíciókhoz. A 19 x 56 cm-es „Begonia” virágtartó könnyen elhelyezi számos petúnia, muskátli, coleus vagy begónia fajtát, amelyek félelmetes, egyedi színű robbanást idézhetnek elő. Talál egy funkcionális fémtartót is a “Begonia” vetőgéphez, amely lehetővé teszi a tartály biztonságos és kényelmes felszerelését erkélykorláton. Nagy, önálló virágtartót keres? Ajánljuk a „Werbena” vetőgépet rattan vagy vésett mintázattal a felületén. Kiválóan alkalmas bőségesen virágzó növények növekményére hátsó hajtásokkal, dísznövényekkel és a lombozattal vakító fajokkal - a képzelet a határ! Ha valami még kifinomultabbat keres, érdekes lehet a „Gracja” ültetvényes lépcsőzetes virágdíszítés, amely hasonlít ... egy antik szökőkútra.

Online kerti áruházunkban ízléses, univerzális színű virág ültetvényeket kínálunk: fehér, krémfehér, különböző terrakotta, mokkabarna és fekete árnyalatú. Elegáns hátteret biztosítanak a többszínű virágok számára, és könnyen illeszthetők más belső dekorációkhoz. Ne habozzon - használja ki az otthon, teraszon vagy erkélyen használható virágtartók különleges árait. Lehet, hogy növényei még jobban néznek ki - fektessenek be olyan környezetbe, amelyet megérdemelnek szépségük, hátradőljön és élvezze az eredményeket. Azért vagyunk ott, hogy segítsünk minden kertészeti munkában!