• 36,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Virágtartók

A Virágtartók díszes tartók, amelyek elsősorban virágos növények balkonon vagy otthon belüli bemutatására készültek, és vonzóbb módon mutatják be a növényeket, mint a szokásos virágcserép. A Garden Seeds Market széles választékban kínál Virágtartókat megfizethető áron. Tekintse meg növénytartóink képeit, és frissítse fel belső tereit és balkonkialakításait költséghatékony módon!

Valaha is elgondolkodott azon, hogy milyen is az ideális Virágtartó? Elsőként elegendő teret kell biztosítania lenyűgöző virágkompozíciók számára. Például a 19 x 56 cm-es „Begonia” Virágtartó könnyedén elhelyezhet több petúniát, muskátlit, coleust vagy begóniát, amelyek egyedülálló színrobbanást eredményeznek. A „Begonia” tartóhoz funkcionális fém tartó is kapható, amely lehetővé teszi a tartó biztonságos és kényelmes balkonkorlátra szerelését. Nagy, önálló Virágtartót keres? Ajánljuk a „Werbena” tartót, amely rattan vagy faragott mintával kapható a felületen. Tökéletesen alkalmas bőségesen virágzó növények, csüngő hajtásokkal rendelkező növények, díszfüvek és azok a fajok termesztésére, amelyek lombjukkal kápráztatnak el – a képzelete szab határt! Ha valami még kifinomultabbat keres, érdekes lehet az „Gracja” Virágtartó, amely antik szökőkútra emlékeztet, és kaskád virágrendezésekhez ideális.

Online kertészeti áruházunk Virágtartókat kínál ízléses, univerzális színekben: fehér, krémszínű, különböző terrakotta árnyalatok, mokkabarna és fekete. Ezek elegáns hátteret biztosítanak a színes virágoknak, és könnyen illeszkednek más belső dekorációkhoz. Ne habozzon – élvezze a Virágtartók különleges árait, amelyek otthon, teraszon vagy balkonon is használhatók. Növényei még szebben is mutathatnak – fektessen be a szépségük méltó környezetébe, relaxáljon és élvezze az eredményeket. Mi itt vagyunk, hogy segítsünk minden kerti törekvésében!