• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Цветни садители

Цветни саксии са декоративни контейнери, предназначени предимно за представяне на цъфтящи растения на балкони и в домовете, като по този начин растенията се показват по по-привлекателен начин отколкото в стандартните саксии. Garden Seeds Market предлага голям избор от Цветни саксии на достъпни цени. Разгледайте снимките на нашите контейнери за растения и освежете аранжиментите си в интериора и на балкона по икономичен начин!

Някога ли сте се замисляли какви трябва да са характеристиките на идеалната цветна саксия? Първо, тя трябва да предоставя достатъчно пространство за създаване на впечатляващи цветни композиции. Например, цветната саксия „Бегония“ с размери 19 x 56 см може лесно да побере различни сортове петунии, герани, колеус или бегонии, което води до зашеметяваща експлозия от уникални цветове. Освен това за саксията „Бегония“ има наличен функционален метален държач, който ви позволява да монтирате контейнера по сигурен и удобен начин на балконната парапет. Търсите ли голяма, самостоятелна цветна саксия? Препоръчваме саксията „Вербена“, която е налична с ратанов или издълбан модел на повърхността. Тя е идеална за отглеждане на растения с обилни цъфтежи и пълзящи странични пъпки, декоративни треви и видове, които блестят с листата си - единственото ограничение е вашето въображение! Ако търсите нещо още по-изтънчено, може да ви заинтригува саксията „Грация“ за каскадни цветни аранжименти, която прилича на... античен фонтан.

Нашият онлайн магазин за градинарство предлага Цветни саксии в елегантни, универсални цветове като бяло, кремаво-бяло, различни нюанси на теракота, мока-кафяво и черно. Тези цветове не само допълват красиво многоцветните цветя, но също така се съчетават безпроблемно с други елементи от интериора. Не се колебайте! Възползвайте се от специалните цени за Цветни саксии, които могат да се използват у дома, на терасата или на балкона. Подчертайте красотата на вашите растения, като инвестирате в подходящата среда, която те заслужават. Опуснете се и се наслаждавайте на прекрасните резултати, като Garden Seeds Market е тук, за да подкрепи всичките ви усилия в градинарството!