Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Саднице за цвеће

Саднице за цвијеће, ове украсне посуде намијењене прије свега узгоју цвјетних биљака на балконима и код куће, омогућавају вам да изложите љепоту биљака на још атрактивнији начин од стандардних саксија. Тржиште баштенских семенки представља широк избор садница за цвеће по приступачним ценама. Погледајте слике наших биљних контејнера и освежите унутрашњост и балконске аранжмане на исплатив начин!

Јесте ли икад размишљали о томе какав би требао бити идеалан плантаж цвијећа? Лонац ове врсте треба понудити довољно простора за величанствене цветне композиције. Саксија за цвеће Бегониа димензија 19 к 56 цм може лако да држи неколико сорти петуније, геранијума, колеуса или бегоније, које би формирале невјеројатну, јединствену експлозију у боји. Пронаћи ћете и функционални метални држач за сејач „Бегониа“ који ће вам омогућити сигурно и практично постављање контејнера на балконске ограде. Тражите велики, самостални садник за цвеће? Препоручујемо сејач „Вербена“ са узорком од ратана или длета на површини. Савршено је за узгој богато цватућих биљака са залеђеним изданцима, украсним травама и врстама које се заслепљују својим лишћем - ваша машта је граница! Ако тражите нешто још софистицираније, можда ће вам бити занимљив "Грацја" плантажа за каскадне цветне аранжмане који подсећа на ... античку фонтану.

Наша интернет продавница башта нуди саксије за цвеће укусних, универзалних боја: бела, крем-бела, у различитим нијансама теракота, мока-браон и црна. Они пружају елегантну позадину за разнобојно цвеће и могу се лако уклопити у друге декорације ентеријера. Не устручавајте се - искористите посебне цене цветних садница које се могу користити код куће, на тераси или балкону. Ваше биљке могу изгледати још боље - уложите у поставку коју њихова лепота заслужује, седите и уживајте у резултатима. Ми смо ту да вам помогнемо у свим вашим баштенским напорима!