• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Jardiniere pentru Flori

Plantatoarele de flori, aceste containere ornamentale destinate în primul rând pentru cultivarea plantelor cu flori pe balcoane și acasă, vă permit să expuneți frumusețea plantelor într-un mod și mai atractiv decât ghivecele standard. Prin intermediul pieței de semințe de grădină este prezentată o selecție largă de plantatoare de flori la prețuri accesibile. Urmăriți imagini ale containerelor noastre pentru plante și reîmprospătați-vă aranjamentele interioare și balcon într-o manieră rentabilă!

V-ați gândit vreodată cum ar trebui să fie plantatorul ideal de flori? Un vas de acest fel ar trebui să ofere spații suficiente pentru compoziții florale magnifice în primul rând. Plantatorul de flori „Begonia” de 19 x 56 cm poate găzdui cu ușurință mai multe soiuri de petunie, geraniu, coleus sau begonia care ar forma o explozie de culoare unică formidabilă. De asemenea, veți găsi un suport metalic funcțional pentru plantă „Begonia” care vă va permite să montați containerul în siguranță și convenabil pe o balustradă de balcon. Căutați o plantă mare de flori singură? Vă recomandăm săditorul „Werbena” cu un șablon sau un model cizelat la suprafață. Este potrivit pentru cultivarea plantelor înfloritoare din abundență, cu lăstari, ierburi ornamentale și specii care se amețesc de frunzișul lor - imaginația ta este limita! În cazul în care căutați ceva și mai sofisticat, puteți găsi interesantă plantația „Gracja” pentru aranjamente florale în cascadă care seamănă cu ... o fântână antică.

Magazinul nostru online de grădină oferă plantații de flori în culori universale cu gust: alb, crem-alb, în diferite nuanțe de teracotă, mocha-maro și negru. Acestea oferă un fundal elegant pentru flori multicolore și pot fi ușor montate la alte decorațiuni interioare. Nu ezitați - profitați de prețurile speciale pentru plantatoarele de flori care pot fi folosite acasă, pe o terasă sau balcon. Plantele tale ar putea arăta și mai bine - investește în amenajarea pe care o merită frumusețea lor, stai pe spate și bucură-te de rezultate. Suntem acolo pentru a vă ajuta în toate eforturile dvs. de grădinărit!