• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Cvetličarji

Cvetličarji, te okrasne posode, namenjene predvsem gojenju cvetočih rastlin na balkonih in doma, vam omogočajo, da lepoto rastlin izpostavljate na še bolj privlačen način kot standardni lonci. Trg vrtnih semen predstavlja široko izbiro sadilnikov cvetov po dostopnih cenah. Oglejte si slike naših posod za rastline in na stroškovno učinkovit način osvežite notranjost in balkonske aranžmaje!

Ste že kdaj pomislili, kakšen bi moral biti idealen sadilnik cvetov? Takšen lonec naj bi v prvi vrsti ponudil dovolj prostora za čudovite cvetne kompozicije. V sajenju cvetov Begonia velikosti 19 x 56 cm lahko zlahka shranite več vrst petunije, geranije, koleusa ali begonije, ki bi tvorile neverjetno edinstveno barvno eksplozijo. Prav tako boste našli funkcionalno kovinsko držalo za sejalnik Begonia, ki vam bo omogočilo varno in priročno namestitev posode na ograjo z balkona. Iščete velik, samostojen sadilnik cvetov? Priporočamo sadilnik "Werbena" z ratanom ali dletnim vzorcem na površini. Je popolnoma primeren za gojenje obilno cvetočih rastlin s potegnjenimi poganjki, okrasnimi travami in vrstami, ki zasijejo s svojim listjem - vaša domišljija je meja! Če iščete še kaj bolj izpopolnjenega, bi se vam lahko zdelo zanimivo sadilnica "Gracja" za kaskadne cvetlične aranžmaje, ki spominja na ... starinski vodnjak.

Naša spletna vrtna trgovina ponuja cvetlične sajenje v okusnih, univerzalnih barvah: bela, kremno bela, v različnih odtenkih terakote, moka-rjave in črne. Zagotavljajo elegantno ozadje večbarvnega cvetja in jih je enostavno prilegati drugim notranjim okrasjem. Ne oklevajte - izkoristite posebne cene za cvetlične sajenje, ki jih lahko uporabljate doma, na terasi ali balkonu. Vaše rastline bodo morda videti še bolje - vložite v nastavitev, ki si jo zasluži njihova lepota, posedite in uživajte v rezultatih. Mi smo tam, da vam pomagamo pri vaših vrtnarskih naporih!