• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kukkaistutuskoneet

Kukkaistutuskoneet ovat koristeellisia säiliöitä, jotka on suunniteltu ensisijaisesti näyttämään kukkivia kasveja parvekkeilla ja kodeissa, esitellen kasveja houkuttelevammalla tavalla kuin tavalliset ruukut. Garden Seeds Market tarjoaa laajan valikoiman Kukkaistutuskoneita edulliseen hintaan. Selaa kasvisäiliöidemme kuvia ja päivitä sisustus- ja parvekejärjestelysi kustannustehokkaasti!

Oletko koskaan miettinyt, millainen ihanteellisen kukkaistutuskoneen tulisi olla? Ensinnäkin sen tulisi tarjota riittävästi tilaa upeille kukka-asetelmille. Esimerkiksi 19 x 56 cm “Begonia” kukkaistutuskone voi helposti majoittaa useita petunioita, pelargonioita, coleuksia tai begonioita, mikä johtaa vaikuttavaan, ainutlaatuiseen värien ilotulitukseen. “Begonia”-istutuskoneelle on saatavilla myös toimiva metalliteline, joka mahdollistaa säiliön turvallisen ja kätevän kiinnittämisen parvekkeen kaiteeseen. Etsitkö suurta, erillistä kukkaistutuskonetta? Suosittelemme “Werbena”-istutuskonetta, joka on saatavilla rottinkikuviolla tai kuvioitu pinta. Se soveltuu erinomaisesti runsaasti kukkivien, riippuvien versojen, koristekasvien ja lehdillään häikäisevien lajien kasvattamiseen – vain mielikuvitus on rajana! Jos etsit jotain vielä hienostuneempaa, “Gracja”-istutuskone kaskadoiville kukka-asetelmille, joka muistuttaa antiikkista suihkulähdettä, saattaa kiinnostaa sinua.

Verkkopuutarhakauppamme tarjoaa Kukkaistutuskoneita tyylikkäissä, universaaleissa väreissä: valkoinen, kerma, eri terrakotta-sävyt, mokanruskea ja musta. Ne tarjoavat elegantin taustan monivärisille kukille ja sopivat helposti muihin sisustuselementteihin. Älä epäröi – hyödynnä erikoishintoja Kukkaistutuskoneille, joita voidaan käyttää kotona, terassilla tai parvekkeella. Kasvisi voivat näyttää vielä paremmilta – investoi ympäristöön, jonka niiden kauneus ansaitsee, rentoudu ja nauti tuloksista. Olemme täällä auttamassa kaikissa puutarhanhoitopyrkimyksissäsi!