• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kukkaistutuskoneet

Kukkaistuttajat, nämä koriste-astiat, jotka on tarkoitettu ennen kaikkea kasvien kasvattamiseen parvekkeilla ja kotona, antavat kasvien kauneuden paljastaa entistä houkuttelevammalla tavalla kuin tavalliset ruukut. Puutarhaviljelymarkkinat esittelevät laajan valikoiman kukkaistuttajia edulliseen hintaan. Katso kuvia kasvisäiliöistämme ja päivitä sisä- ja parvekejärjestelyt kustannustehokkaalla tavalla!

Oletko koskaan ajatellut, millaisen kukkasviljelijän tulisi olla? Tällaisen ruukun tulisi ensinnäkin tarjota riittävästi tilaa upeille kukkakoostumuksille. 19 x 56 cm: n Begonia-kukkaistutusohjelma voi helposti sijoittaa useita petunia-, geranium-, coleus- tai begonia-lajikkeita, jotka muodostavat valtavan ainutlaatuisen väriräjähdyksen. Löydät myös toimivan metallipidikkeen Begonia-istutuskoneelle, jonka avulla voit asentaa kontin turvallisesti ja kätevästi parvekkeen kaiteeseen. Etsitkö isoa, erillistä kukkaistutuslaitetta? Suosittelemme Werbena-istutuslaitetta, jonka pinta on rottinki- tai talttakuvio. Se sopii täydellisesti runsaskukkaisten kasvien kasvattamiseen jälkivarroilla, koristeheinillä ja lajeilla, jotka häikäisevät lehtineen - mielikuvitus on raja! Jos etsit jotain vielä hienostuneempaa, saatat löytää mielenkiintoisen "Gracja" -viljelylaatikon kaskadisilla kukka-asetelmilla, jotka muistuttavat ... antiikkista suihkulähdettä.

Verkkokaupan puutarhakaupassamme on kukkaistuttajat tyylikkääillä, ylellisillä väreillä: valkoinen, kermanvalkoinen, terrakotta-, mokka-ruskean ja mustan sävyissä. Ne tarjoavat tyylikkään taustan monivärisille kukille ja voidaan helposti asentaa muihin sisustuskoristeisiin. Älä epäröi - hyödynnä kukkaistuttajien erikoishintoja, joita voidaan käyttää kotona, terassilla tai parvekkeella. Kasvesi saattavat näyttää vielä paremmalta - sijoita kauneuden ansaitsemiin ympäristöihin, rentoudu ja nauti tuloksista. Autamme sinua kaikissa puutarhanhoitoyrityksissäsi!