Blomsterplantere

Blomsterplantere, disse prydbeholdere som først og fremst er beregnet for dyrking av blomstrende planter på balkonger og hjemme, lar deg eksponere plantenes skjønnhet på en enda mer attraktiv måte enn standardpotter. Garden Seeds Market presenterer herved et bredt utvalg av blomsterplantere til rimelige priser. Se bilder av plantebeholderne våre og frisk opp interiør- og balkongopplegg på en kostnadseffektiv måte!

Har du noen gang tenkt på hvordan den ideelle blomsterplantingen skal være? En pott av denne typen bør i utgangspunktet tilby tilstrekkelige rom for storslåtte blomsterkomposisjoner. Den 19 x 56 cm “Begonia” blomsterplanteren kan enkelt huse flere petunia-, geranium-, coleus- eller begonia-varianter som vil danne en formidabel, unik fargeeksplosjon. Du finner også en funksjonell metallholder til “Begonia” -planteren som gjør at du kan montere beholderen trygt og praktisk på en balkongrekkverk. Ser du etter en stor, frittstående blomsterplant? Vi anbefaler “Werbena” -planter med en rotting eller meislet mønster på overflaten. Den er perfekt egnet til å dyrke rik blomstrende planter med etterfølgende skudd, prydgras og arter som blender av løvet - fantasien din er grensen! Skulle du lete etter noe enda mer sofistikert, kan du finne interessante "Gracja" -plantasjebånd for overlappende blomsteroppsatser som ligner ... en antikk fontene.

Vår online hagebutikk tilbyr blomsterplantere i smakfulle, universelle farger: hvit, kremhvit, i forskjellige nyanser av terrakotta, mokka-brun og svart. De gir en elegant bakgrunn for flerfargede blomster og kan enkelt tilpasses annen interiørdekorasjon. Ikke nøl - dra fordel av spesialprisene for blomsterplantere som kan brukes hjemme, på en terrasse eller balkong. Plantene dine kan se enda bedre ut - invester i omgivelsene som skjønnheten deres fortjener, lene deg tilbake og nyt resultatene. Vi er der for å hjelpe deg i all din hagearbeid!