Blomsterplantere

Blomsterplantere er dekorative beholdere primært designet for å vise frem blomstrende planter på balkonger og innendørs, og presenterer planter på en mer fengslende måte enn standard potter. Garden Seeds Market tilbyr et bredt utvalg av Blomsterplantere til overkommelige priser. Bla gjennom bildene av våre plantekontainere og forny dine interiør- og balkongarrangementer kostnadseffektivt!

Har du noen gang tenkt på hva en ideell blomsterplanter skal være? For det første bør den tilby tilstrekkelig plass for å lage fantastiske blomsterkomposisjoner. For eksempel kan 19 x 56 cm “Begonia” blomsterplanter enkelt huse flere petuniaer, geraniumer, coleus eller begonier, noe som resulterer i en fantastisk eksplosjon av unike farger. Det er også en funksjonell metallholder tilgjengelig for “Begonia” planteren, som gjør at du kan montere beholderen trygt og praktisk på en balkongrekkverk. Leter du etter en stor, frittstående blomsterplanter? Vi anbefaler “Werbena” planteren med et rattan- eller meislet mønster på overflaten. Den er perfekt for å dyrke rikelig blomstrende planter med hengende skudd, prydgress og arter som blendende med sitt løvverk – fantasien din er grensen! Hvis du leter etter noe enda mer sofistikert, kan du finne “Gracja” planteren for kaskaderende blomsterarrangementer interessant, som ligner en antikk fontene.

Vår nettbaserte hagebutikk tilbyr Blomsterplantere i smakfulle, universelle farger: hvit, kremhvit, i forskjellige nyanser av terrakotta, mokkabrun og svart. De gir en elegant bakgrunn for flerfargede blomster og kan enkelt matches med andre interiørdekorasjoner. Ikke nøl – dra nytte av de spesielle prisene på Blomsterplantere som kan brukes hjemme, på terrassen eller balkongen. Plantene dine kan se enda bedre ut – invester i innstillingen deres skjønnhet fortjener, lene deg tilbake og nyt resultatene. Vi er her for å hjelpe deg med alle dine hagearbeidsbestrebelser!