• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Dolomitna i vapnena gnojiva

Dolomit i vapnenački gnojiva su bitni dodaci za stabilizaciju pH vrijednosti tla i poboljšanje njegove kvalitete. Iako određena skupina biljaka preferira kisela tla, većina povrća, voćaka, ukrasnih grmova i drveća uspijeva na tlima s neutralnom, blago kiselom ili alkalnom pH vrijednošću. Dugotrajna uporaba stajskog gnoja i mineralnih gnojiva bogatih dušikom može dovesti do postupnog zakiseljavanja tla. Stoga se preporučuje povremena uporaba dolomita i vapnenačkih gnojiva.

Naša trgovina nudi proizvode koji obogaćuju tlo vitalnim mineralnim spojevima poput kalcija i magnezija. Ti su elementi ključni za zdravlje biljaka, ali se brzo iscrpljuju iz tla. Dolomit značajno poboljšava stanje biljaka nadoknađujući nedostatke hranjivih tvari i povećavajući prinos povrća i voća. S druge strane, vapno brzo podiže pH vrijednost tla, čineći ga pogodnijim za biljke koje ne podnose kiselo tlo. Jeste li spremni poboljšati svoj vrt? Tu smo da pomognemo!

S ponosom predstavljamo širok izbor proizvoda renomiranih marki poput Florovita, Targeta, Ogród-Starta i mnogih drugih. Za male povrtnjake naš Univerzalno Gnojivo s Dolomitom savršen je za osiguravanje snažnog rasta biljaka. Dostupno je u praktičnim pakiranjima od 1 kg. Također možete pronaći granulirani vapno i mljeveni dolomit u većim pakiranjima po konkurentnim cijenama u našoj internetskoj trgovini.

Ako planirate postaviti travnjak ili voćnjak i trebate vapnenje veće površine, razmislite o našem vreću od 25 kg vapnenog vrtnog vapna, pogodnom za sve vrste tla i upotrebljivom tijekom cijele godine. Otkrijte našu široku selekciju visokokvalitetnih proizvoda od dolomita s povoljnom dostavom na kućnu adresu. Pozivamo vas na bezbrižno iskustvo kupnje u internetskoj trgovini Garden Seeds Market - uštedite vrijeme i novac odabirom najboljih poljskih gnojiva.