• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte Dolomitice și din Var

Îngrășămintele dolomitice și de var sunt aditivii de bază care sunt utilizați pentru stabilizarea pH-ului solului și îmbunătățirea calității acestuia. Chiar dacă există un grup de plante care preferă solurile acide, majoritatea legumelor, plantelor fructifere, arbuștilor ornamentali și copacilor se dezvoltă bine în soluri cu o reacție neutră, ușor acidă sau alcalină. Utilizarea pe termen lung a gunoiului de grajd și a îngrășămintelor minerale bogate în azot determină acidificarea treptată a solului, de aceea se recomandă utilizarea din când în când a dolomitului și a varului.

Produsele disponibile în magazinul nostru îmbogățesc solul cu compuși minerali valoroși, cum ar fi calciu și magneziu, care sunt absolut necesari pentru plante, dar sunt spălați de la sol destul de repede. Dolomita îmbunătățește semnificativ starea plantelor, deoarece acest îngrășământ completează deficiențele de nutrienți și îmbunătățește randamentul legumelor și fructelor. Varul crește suplimentar pH-ul solului într-un timp scurt, făcându-l potrivit pentru plantele care nu tolerează solul acid. Doriți să întreprindeți acești pași? Suntem acolo pentru a vă ajuta!

Oferim produse de calitate premium furnizate de mărci renumite: Florovit, Target, Ogród-Start și multe altele. Dacă aveți nevoie de dolomită pentru o mică grădină de legume, luați îngrășământul multifuncțional cu dolomit care asigură o creștere și o dezvoltare adecvată a plantelor. Este disponibil în pachete de 1 kg. Varul granulat și dolomita măcinată pot fi obținute și în ambalaje mari la prețuri competitive în magazinul nostru online.

În cazul în care vă pregătiți pentru amenajarea unei pajiști sau a unei livezi și trebuie să calcați un teren mai mare, comandați punga de 25 kg de var de grădină cu cretă care poate fi aplicată pe tot parcursul anului pe orice tip de sol. Oferim o selecție largă de produse dolomitice de cea mai înaltă calitate, cu livrare ieftină la domiciliu. Vă invităm cu drag la un tur rapid de cumpărături - economisiți timp și bani, comandând cele mai bune îngrășăminte poloneze pe piața online a semințelor de grădină.