• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte Dolomitice și din Var

Îngrășămintele de dolomit și calcar sunt aditivi esențiali pentru stabilizarea pH-ului solului și îmbunătățirea calității acestuia. Cu toate că un grup de plante preferă solurile acide, majoritatea legumelor, arbuștilor fructiferi, arbuștilor ornamentali și arborilor prosperează în soluri cu un pH neutru, ușor acid sau alcalin. Utilizarea îndelungată a gunoiului și a îngrășămintelor minerale bogate în azot poate duce la acidificarea graduală a solului. Prin urmare, este recomandabil să se utilizeze periodic îngrășăminte de dolomit și calcar.

Magazinul nostru oferă produse care îmbogățesc solul cu compuși minerali vitali, cum ar fi calciul și magneziul. Aceste elemente sunt esențiale pentru sănătatea plantelor, dar se epuizează rapid din sol. Dolomitul îmbunătățește semnificativ starea plantelor prin completarea deficiențelor de nutrienți și creșterea producției de legume și fructe. Calcarul, pe de altă parte, crește rapid pH-ul solului, făcându-l mai prietenos pentru plantele care nu tolerează condițiile acide. Sunteți pregătit să vă îmbunătățiți grădina? Suntem aici pentru a vă ajuta!

Prezentăm cu mândrie o gamă de produse de înaltă calitate de la mărci renumite precum Florovit, Target, Ogród-Start și multe altele. Pentru grădinile mici de legume, îngrășământul nostru universal cu dolomit este perfect pentru a asigura o creștere robustă a plantelor și dezvoltare. Este disponibil în ambalaje convenabile de 1 kg. De asemenea, puteți găsi calcar granulat și dolomit măcinat în ambalaje mai mari la prețuri competitive în magazinul nostru online.

Dacă vă pregătiți să amenajați o peluză sau un livez și aveți nevoie să calcați o suprafață mai mare, luați în considerare sacul nostru de 25 kg cu Calcar de grădină Chalk, potrivit pentru toate tipurile de sol și utilizabil pe tot parcursul anului. Descoperiți selecția noastră largă de produse de dolomit de înaltă calitate, cu livrare la domiciliu convenabilă. Vă invităm la o experiență de cumpărături fără probleme la Garden Seeds Market online - economisiți timp și bani alegând cele mai bune îngrășăminte poloneze.