Gjødsel av Dolomitt og kalk

Dolomitt- og kalkgjødsel er essensielle tilsetningsstoffer for å stabilisere jordens pH-verdi og forbedre kvaliteten. Selv om en gruppe planter foretrekker sur jord, trives flertallet av grønnsaker, frukttrær, prydplanter og trær i jord med en nøytral, svakt sur eller alkalisk pH-verdi. Langvarig bruk av gjødsel og nitrogenrike mineralgjødsel kan føre til gradvis forsuring av jorden. Derfor anbefales det å jevnlig bruke dolomitt- og kalkgjødsel.

Butikken vår tilbyr produkter som beriker jorden med viktige mineralforbindelser som kalsium og magnesium. Disse elementene er avgjørende for plantehelsen, men tømmes raskt fra jorden. Dolomitt forbedrer betydelig plantenes tilstand ved å fylle på næringsmangler og øke avlingene av grønnsaker og frukt. Kalk derimot øker raskt jordens pH-verdi, noe som gjør den mer egnet for planter som ikke tåler sure forhold. Er du klar til å forbedre hagen din? Vi er her for å hjelpe!

Vi presenterer stolt et utvalg av produkter av høy kvalitet fra anerkjente merker som Florovit, Target, Ogród-Start og mange flere. For små grønnsakhager er vår Allroundgjødsel med Dolomitt perfekt for å sikre kraftig plantevekst og utvikling. Den er tilgjengelig i praktiske 1 kg pakker. Du kan også finne granulert kalk og malt dolomitt i større pakker til konkurransedyktige priser i vår nettbutikk.

Hvis du planlegger å anlegge en plen eller frukthage og trenger kalk til et større område, bør du vurdere vår 25 kg sekk med Kalkhagekalk, som er egnet for alle typer jord og kan brukes hele året. Oppdag vårt brede utvalg av høykvalitets dolomittprodukter med rimelig hjemlevering. Vi inviterer deg til en problemfri handelsopplevelse på nettstedet Garden Seeds Market - spar tid og penger ved å velge de beste polske gjødselproduktene.