• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Dolomit- és Mésztrágyák

A dolomit és mészkő műtrágyák nélkülözhetetlenek a talaj pH-értékének stabilizálásához és minőségének javításához. Bár egyes növények csoportja savas talajt részesíthet előnyben, a zöldségek többsége, gyümölcsfák, dísznövények és fák a semleges, enyhén savas vagy lúgos pH-jú talajokban prosperálnak. Hosszú távú trágya és nitrogéndús ásványi műtrágya használata lassú talajsavasodáshoz vezethet. Ezért ajánlatos időről időre dolomit és mészkő műtrágyát használni.

Üzletünk olyan termékeket kínál, amelyek életfontosságú ásványi anyagokkal, például kalciummal és magnéziummal gazdagítják a talajt. Ezek az elemek létfontosságúak a növények egészségéhez, de gyorsan kimerülnek a talajból. A dolomit jelentősen javítja a növények állapotát, pótolja a tápanyaghiányokat és növeli a zöldségek és gyümölcsök hozamát. A mészkő viszont gyorsan emeli a talaj pH-ját, így az alkalmasabb lesz azoknak a növényeknek, amelyek nem tolerálják a savas körülményeket. Készen állsz a kerted fejlesztésére? Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Büszkén bemutatjuk kiváló minőségű termékeink választékát olyan elismert márkáktól, mint a Florovit, a Target, az Ogród-Start és sok más. Kis zöldségeskertekhez tökéletes választás lehet Dolomit Többcélú Műtrágyánk, amely biztosítja a növények erős növekedését és fejlődését. Kényelmes 1 kg-os csomagolásban kapható. Nagyobb csomagokban is találhatsz granulált mészkövet és őrölt dolomitot versenyképes áron online áruházunkban.

Ha készülsz egy fűvel borított terület vagy gyümölcsöskert kialakítására, és nagyobb területet kell mészelni, fontolóra veheted 25 kg-os Mészkő Kertészeti Mészkövünket, amely alkalmas mindenféle talajra, és egész évben használható. Fedezd fel széleskörű minőségi dolomit termékválasztékunkat kedvező házhozszállítással. Meghívunk egy zökkenőmentes vásárlási élményre az online Kertmagok Piacon - időt és pénzt spórolhatsz, ha a legjobb lengyel műtrágyákat választod.