• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Dolomit- és mésztrágyák

A dolomit- és mésztrágyák az alapvető adalékanyagok, amelyek a talaj pH-jának stabilizálására és minőségének javítására szolgálnak. Annak ellenére, hogy van olyan növénycsoport, amelyik inkább a savas talajt kedveli, a zöldségek, a gyümölcstermő növények, a díszcserjék és a fák többsége semleges, enyhén savas vagy lúgos reakcióval rendelkező talajokban jól fejlődik. A trágya és a nitrogénben gazdag ásványi műtrágyák hosszú távú használata a talaj fokozatos elsavasodását okozza, ezért ajánlott időről időre dolomitot és mészt használni.

Az üzletünkben kapható termékek értékes ásványi vegyületekkel, például kalciummal és magnéziummal gazdagítják a talajt, amelyek feltétlenül szükségesek a növények számára, de meglehetősen gyorsan lemosódnak a talajtól. A dolomit jelentősen javítja a növények állapotát, mert ez a műtrágya pótolja a tápanyaghiányt, javítja a zöldség- és gyümölcstermést. A mész rövid időn belül emeli a talaj pH-értékét, így alkalmassá teszi azokat a növényeket, amelyek nem tolerálják a savas talajt. Szeretné elvégezni ezeket a lépéseket? Segítünk Önnek!

Prémium minőségű termékeket kínálunk, amelyeket a neves márkák szállítanak: Florovit, Target, Ogród-Start és még sokan mások. Ha dolomitra van szüksége egy kis veteményeskert számára, vegye be a Dolomittal ellátott Univerzális Műtrágyát, amely biztosítja a növények megfelelő növekedését és fejlődését. 1 kg-os kiszerelésben kapható. Granulált mész és őrölt dolomit is kapható nagy csomagokban, versenyképes áron online áruházunkban.

Ha felkészül a gyep vagy gyümölcsös telepítésére, és egy nagyobb foltot kell meszelni, akkor rendelje meg a 25 kg-os krétakerti meszet, amely egész évben alkalmazható mindenféle talajban. A legmagasabb minőségű dolomittermékek széles választékát kínáljuk olcsó házhoz szállítással. Szeretettel meghívjuk Önt egy gyors vásárlási körútra - időt és pénzt takaríthat meg a legjobb lengyel műtrágyák megrendelésével az online kerti vetőmag-piacon.