• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Dolomiet- en kalkmeststoffen

Dolomiet- en kalkmeststoffen zijn de basisadditieven die worden gebruikt om de pH van de bodem te stabiliseren en de kwaliteit ervan te verbeteren. Hoewel er een groep planten is die de voorkeur geeft aan zure bodems, ontwikkelen de meeste groenten, vruchtdragende planten, sierheesters en bomen zich goed in bodems met een neutrale, licht zure of basische reactie. Langdurig gebruik van mest en stikstofrijke minerale meststoffen zorgt voor een geleidelijke verzuring van de bodem, daarom wordt aangeraden om van tijd tot tijd dolomiet en kalk te gebruiken.

Producten die in onze winkel verkrijgbaar zijn, verrijken de bodem met waardevolle minerale verbindingen, zoals calcium en magnesium, die absoluut noodzakelijk zijn voor de planten, maar vrij snel van de grond worden weggespoeld. Dolomiet verbetert de conditie van de planten aanzienlijk, omdat deze meststof tekorten aan voedingsstoffen aanvult en de groente- en fruitopbrengst verbetert. Kalk verhoogt bovendien de pH van de grond in korte tijd, waardoor het geschikt is voor planten die geen zure grond verdragen. Wilt u deze stappen ondernemen? Wij staan voor u klaar!

Wij bieden producten van topkwaliteit, geleverd door de bekende merken: Florovit, Target, Ogród-Start en vele anderen. Als je dolomiet nodig hebt voor een kleine moestuin, neem dan de Allesmeststof met Dolomiet die zorgt voor een goede plantengroei en ontwikkeling. Het is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 kg. Kalkgranulaat en gemalen dolomiet zijn ook verkrijgbaar in grote verpakkingen tegen concurrerende prijzen in onze online winkel.

Als u zich voorbereidt op het aanleggen van een gazon of boomgaard en u moet een groter stuk land kalkhouden, bestel dan de zak van 25 kg Chalk Garden Lime die het hele jaar door in elke grondsoort kan worden aangebracht. We bieden een brede selectie dolomietproducten van de hoogste kwaliteit met goedkope thuisbezorging. We nodigen je graag uit voor een snelle shopping tour - bespaar tijd en geld door de beste Poolse meststoffen te bestellen op de online Garden Seeds Market.

Dolomiet - bodemkwaliteitsverbeteraar - Target® - 10 kg - -10%
5.49 6.10
Promotie eindigt
Kalkmestkorrels - Florovit® - 5 kg - -10%
6.10 6.78
Promotie eindigt
Gemalen dolomiet - 5 kg - -10%
6.30 7.00
Promotie eindigt
3-in1 kalkgranulaat - limoen, bruikbare bacteriën en humus - Mikroflora - Florovit® - 5 kg - -10%
7.97 8.85
Promotie eindigt
Dolomiet - kalkmeststof - 10 kg - -10%
8.08 8.98
Promotie eindigt
Gemalen dolomiet - 10 kg - -10%
10.27 11.41
Promotie eindigt
Tuinaarde kalk - voor gebruik het hele jaar door op elke grond - Ogród-Start® - 10 kg - -10%
19.26 21.40
Promotie eindigt
Tuinaarde kalk - voor gebruik het hele jaar door op elke grond - Ogród-Start® - 25 kg - -10%
24.12 26.80
Promotie eindigt