• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Dolomiet- en kalkmeststoffen

Dolomiet- en kalkmeststoffen zijn essentiële toevoegingen om de pH-waarde van de grond te stabiliseren en de kwaliteit ervan te verbeteren. Hoewel een groep planten de voorkeur geeft aan zure grond, gedijen de meeste groenten, fruitbomen, sierstruiken en bomen in grond met een neutrale, licht zure of alkalische pH-waarde. Langdurig gebruik van mest en stikstofrijke minerale meststoffen kan leiden tot geleidelijke verzuring van de grond. Daarom is het raadzaam om periodiek dolomiet- en kalkmeststoffen te gebruiken.

Onze winkel biedt producten aan die de grond verrijken met essentiële mineralen zoals calcium en magnesium. Deze elementen zijn cruciaal voor de gezondheid van planten, maar raken snel uitgeput in de grond. Dolomiet verbetert aanzienlijk de conditie van planten door voedingsstoffentekorten aan te vullen en de opbrengst van groenten en fruit te verhogen. Kalk verhoogt daarentegen snel de pH-waarde van de grond, waardoor deze geschikter wordt voor planten die zure omstandigheden niet verdragen. Ben je klaar om je tuin te verbeteren? We staan klaar om te helpen!

We presenteren trots een assortiment hoogwaardige producten van gerenommeerde merken zoals Florovit, Target, Ogród-Start en nog veel meer. Voor kleine moestuinen is onze All-purpose Meststof met Dolomiet perfect om een krachtige plantengroei en ontwikkeling te garanderen. Het is verkrijgbaar in handige verpakkingen van 1 kg. Je kunt ook gegranuleerde kalk en gemalen dolomiet in grotere verpakkingen vinden tegen concurrerende prijzen in onze online winkel.

Als je van plan bent om een gazon of boomgaard aan te leggen en een groter gebied moet bekalken, overweeg dan onze zak van 25 kg Kalk voor Tuinen, geschikt voor alle soorten grond en het hele jaar door te gebruiken. Ontdek ons brede assortiment hoogwaardige dolomietproducten met betaalbare thuisbezorging. We nodigen je uit voor een moeiteloze winkelervaring op de online Garden Seeds Market - bespaar tijd en geld door te kiezen voor de beste Poolse meststoffen.