Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Доломитна и кречна ђубрива

Доломитна и кречна ђубрива су основни адитиви који се користе за стабилизацију пХ тла и побољшање њеног квалитета. Иако постоји група биљака које преферирају кисела тла, већина поврћа, воћних биљака, украсног грмља и дрвећа добро се развија у земљиштима са неутралном, благо киселом или алкалном реакцијом. Дуготрајна употреба стајњака и минералних ђубрива богатих азотом изазива постепено закисељавање тла, па се препоручује с времена на време користити доломит и креч.

Производи доступни у нашој продавници обогаћују земљу драгоценим минералним једињењима, попут калцијума и магнезијума, која су биљкама неопходна, али се прилично брзо испирају са земље. Доломит значајно побољшава стање биљака, јер ово ђубриво надокнађује недостатак хранљивих састојака и побољшава принос поврћа и воћа. Креч додатно повећава пХ тла у кратком времену, чинећи га погодним за биљке које не подносе кисело земљиште. Да ли бисте желели да предузмете ове кораке? Ту смо да вам помогнемо!

Нудимо производе врхунског квалитета које испоручују реномирани брендови: Флоровит, Таргет, Огрод-Старт и многи други. Ако вам је потребан доломит за мали повртњак, узмите универзално ђубриво са доломитом које обезбеђује правилан раст и развој биљака. Доступан је у паковањима од 1 кг. Гранулирани креч и млевени доломит такође се могу добити у великим паковањима по конкурентним ценама у нашој интернет продавници.

Ако се припремате за постављање травњака или воћњака, а потребно је да засујете већи комад земље, наручите врећу кречног баштенског креча од 25 кг која се може примењивати током целе године на свим врстама тла. Нудимо широк избор доломитних производа највишег квалитета уз јефтину кућну доставу. Позивамо вас на брзи обилазак куповине - уштедите време и новац наручујући најбоља пољска ђубрива на мрежној пијаци баштенских семена.

Nema proizvoda u ovom odeljku