• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Dolomiitti- ja kalkkilannoitteet

Dolomiitti- ja kalkkilannoitteet ovat peruslisäaineita, joita käytetään maaperän pH: n vakauttamiseen ja sen laadun parantamiseen. Vaikka on olemassa joukko kasveja, jotka suosivat happamaa maaperää, suurin osa vihanneksista, hedelmäkasveista, koristepensaista ja puista kehittyy hyvin maaperässä, jolla on neutraali, hieman happama tai emäksinen reaktio. Lannan ja typpipitoisten mineraalilannoitteiden pitkäaikainen käyttö aiheuttaa maaperän asteittaista happamoitumista, joten on suositeltavaa käyttää dolomiittia ja kalkkia ajoittain.

Kaupassamme olevat tuotteet rikastuttavat maaperää arvokkailla mineraaliyhdisteillä, kuten kalsiumilla ja magnesiumilla, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä kasveille, mutta pestään pois maasta melko nopeasti. Dolomiitti parantaa merkittävästi kasvien kuntoa, koska tämä lannoite täydentää ravinteiden puutteita ja parantaa vihannesten ja hedelmien satoa. Kalkki nostaa lisäksi maaperän pH: ta lyhyessä ajassa, mikä tekee siitä sopivan kasveille, jotka eivät siedä happamaa maaperää. Haluatko suorittaa nämä vaiheet? Autamme sinua!

Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat saaneet tunnetut tuotemerkit: Florovit, Target, Ogród-Start ja monet muut. Jos tarvitset dolomiittia pieneen kasvipuutarhaan, ota monikäyttöinen lannoite Dolomiitilla, joka varmistaa kasvien asianmukaisen kasvun ja kehityksen. Sitä on saatavana 1 kg: n pakkauksissa. Rakeistettua kalkkia ja jauhettua dolomiittia voidaan myös ostaa suurina pakkauksina kilpailukykyisin hinnoin verkkokaupastamme.

Jos valmistaudut nurmikon tai hedelmätarhan perustamiseen ja sinun on kalkittava suurempi maaperä, tilaa 25 kg: n pussi Chalk Garden Limeä, jota voidaan levittää ympäri vuoden kaiken tyyppiseen maaperään. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia dolomiittituotteita halvalla kotiinkuljetuksella. Kutsumme sinut nopeaan ostoskiertueeseen - säästä aikaa ja rahaa tilaamalla parhaat puolalaiset lannoitteet puutarhansiemenmarkkinoilta.