• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Dolomiitti- ja kalkkilannoitteet

Dolomiitti- ja kalkkilannoitteet ovat välttämättömiä lisäaineita maaperän pH:n vakauttamiseksi ja sen laadun parantamiseksi. Vaikka eräät kasvit suosivat happamia maaperiä, suurin osa vihanneksista, hedelmäpuista, koristepensaista ja puista menestyy maaperissä, joilla on neutraali, lievästi hapanta tai emäksistä pH-arvoa. Pitkäaikainen lanta- ja typenrikkaan mineraalilannoitteen käyttö voi johtaa maaperän vähittäiseen happamoitumiseen. Siksi on suositeltavaa käyttää säännöllisesti dolomiitti- ja kalkkilannoitteita.

Kaupassamme tarjoamme tuotteita, jotka rikastuttavat maata tärkeillä mineraaliyhdisteillä, kuten kalsiumilla ja magnesiumilla. Nämä elementit ovat ratkaisevan tärkeitä kasvien terveydelle, mutta ne tyhjenevät nopeasti maasta. Dolomiitti parantaa merkittävästi kasvien kuntoa täyttämällä ravinteiden puutteet ja lisäämällä vihannesten ja hedelmien satoa. Kalkki puolestaan nostaa nopeasti maan pH-arvoa, tehdäkseen siitä vieraanvaraisemman kasveille, jotka eivät siedä happamia olosuhteita. Oletteko valmiita parantamaan puutarhaanne? Olemme täällä auttamassa!

Esittelemme ylpeinä valikoiman laadukkaita tuotteita tunnetuilta merkeiltä, kuten Florovit, Target, Ogród-Start ja monia muita. Pienille vihannespuutarhoille All-purpose -lannoite dolomiitilla on täydellinen valinta varmistaaksesi voimakkaan kasvun ja kehityksen. Sitä on saatavilla kätevissä 1 kg:n pakkauksissa. Voit myös löytää rakeistettua kalkkia ja jauhettua dolomiittia suuremmissa pakkauksissa kilpailukykyisin hinnoin verkkokaupastamme.

Jos aiot perustaa nurmikon tai hedelmätarhan ja tarvitset kalkkia suuremmalle alueelle, harkitse 25 kg:n säkkiä nimeltään Chalk Garden Lime, joka sopii kaikenlaisille maaperille ja on käyttökelpoinen ympäri vuoden. Tutustu laajaan valikoimaamme laadukkaita dolomiittituotteita edullisella kotiinkuljetuksella. Kutsu sinut mutkattomaan ostokokemukseen Garden Seeds Marketin verkkokaupassa - säästät aikaa ja rahaa valitsemalla parhaat puolalaiset lannoitteet.