• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Доломитови и варови торове

Доломитът и варовиковите торове са основни добавки, необходими за стабилизиране на pH на почвата и подобряване на нейното качество. Въпреки че определени растения предпочитат кисели почви, повечето зеленчуци, плододаващи растения, декоративни храсти и дървета процъфтяват в почви с pH, което е нейтрално, леко кисело или алкално. Дългосрочното използване на тор и минерални торове с високо съдържание на азот може да доведе до постепенно оскисляване на почвата. Затова е препоръчително периодично да се използват доломит и варовикови торове.

Нашата магазина предлага продукти, които обогатяват почвата с важни минерални съединения, като калций и магнезий. Тези елементи са от съществено значение за здравето на растенията, но бързо се изчерпват от почвата. Доломитът значително подобрява състоянието на растенията, като попълва недостига на хранителни вещества и увеличава добива на зеленчуци и плодове. В същото време варовикът бързо повишава pH на почвата, правейки я по-подходяща за растения, които не понасят кисели условия. Готови ли сте да подобрите градината си? Ние сме тук, за да ви помогнем!

С гордост представяме голямо разнообразие от продукти от високо качество на известни марки като Florovit, Target, Ogród-Start и много други. За малки градини с зеленчуци нашето Универсално Тор с Доломит е идеалното решение, за да гарантирате здрав растеж на растенията. Този продукт е наличен в удобни опаковки от 1 килограм. Също така можете да намерите гранулиран варовик и смлян доломит в по-големи опаковки на конкурентни цени в нашия онлайн магазин.

Ако планирате да засадите тревна площадка или овощна градина и се нуждаете от варене на по-голяма площ, разгледайте нашата торба от 25 килограма Градинска Варовикова Извара, подходяща за всички видове почви и използваема през цялата година. Открийте нашия широк избор от висококачествени продукти от доломит с удобна доставка до дома. Поканваме ви на безпроблемно пазаруване в онлайн магазина Garden Seeds Market - спестете време и пари, като изберете най-добрите полски торове.