• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Доломитови и варови торове

Доломитовите и варови торове са основните добавки, които се използват за стабилизиране на pH на почвата и подобряване на нейното качество. Въпреки че има група растения, които предпочитат кисели почви, по-голямата част от зеленчуците, плододаващите растения, декоративните храсти и дървета се развиват добре в почви с неутрална, слабо кисела или алкална реакция. Дългосрочната употреба на оборски тор и богати на азот минерални торове води до постепенно подкисляване на почвата, поради което се препоръчва от време на време да се използват доломит и вар.

Продуктите, които се предлагат в нашия магазин, обогатяват почвата с ценни минерални съединения, като калций и магнезий, които са абсолютно необходими за растенията, но се отмиват доста бързо от земята. Доломитът значително подобрява състоянието на растенията, тъй като този тор попълва недостига на хранителни вещества и подобрява добива на зеленчуци и плодове. Лаймът допълнително повишава рН на почвата за кратко време, което го прави подходящ за растения, които не понасят кисела почва. Искате ли да предприемете тези стъпки? Ние сме там, за да ви съдействаме!

Ние предлагаме продукти с първокласно качество, доставени от известните марки: Florovit, Target, Ogród-Start и много други. Ако имате нужда от доломит за малка зеленчукова градина, вземете универсалния тор с доломит, който осигурява правилен растеж и развитие на растенията. Предлага се в опаковки от 1 кг. Гранулиран вар и смлян доломит също могат да бъдат получени в големи опаковки на конкурентни цени в нашия онлайн магазин.

Ако се подготвите за поставяне на тревна площ или овощна градина и трябва да варите по-голям участък земя, поръчайте 25-килограмовата торба от креда градинска вар, която може да се прилага през цялата година във всеки вид почва. Ние предлагаме богат избор от доломитови продукти с най-високо качество с евтина доставка до дома. Каним ви любезно за бърза обиколка на пазаруването - спестете време и пари, като поръчате най-добрите полски торове в онлайн пазара за градински семена.