• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Dolomit och kalkgödsel

Dolomit- och kalkgödselmedel är essentiella tillsatser för att stabilisera jordens pH-värde och förbättra dess kvalitet. Även om en grupp växter föredrar sura jordar, trivs de flesta grönsaker, fruktträd, prydnadsbuskar och träd i jordar med ett neutralt, något surt eller alkaliskt pH-värde. Långvarig användning av gödsel och kväverika mineralgödselmedel kan leda till gradvis försurning av jorden. Därför är det klokt att periodvis använda dolomit- och kalkgödselmedel.

Vår butik erbjuder produkter som berikar jorden med livsviktiga mineralämnen som kalcium och magnesium. Dessa element är avgörande för växters hälsa men utarmas snabbt från jorden. Dolomit förbättrar markens skick avsevärt genom att fylla på näringsbrister och öka skördarna av grönsaker och frukt. Kalk höjer däremot snabbt markens pH-värde och gör den mer gästvänlig för växter som inte tål sura förhållanden. Är du redo att förbättra din trädgård? Vi är här för att hjälpa dig!

Vi presenterar stolt ett utbud av högkvalitativa produkter från välkända varumärken som Florovit, Target, Ogród-Start och många fler. För små grönsaksodlingar är vår Allroundgödsel med Dolomit perfekt för att säkerställa robust växttillväxt och utveckling. Den finns i praktiska förpackningar om 1 kg. Du kan också hitta kornig kalk och mald dolomit i större förpackningar till konkurrenskraftiga priser i vår onlinebutik.

Om du planerar att anlägga en gräsmatta eller en fruktträdgård och behöver kalka en större yta kan du överväga vår 25 kg-säck med Kalk från Chalk Garden, som är lämplig för alla typer av jord och kan användas året runt. Upptäck vårt breda utbud av högkvalitativa dolomitprodukter med prisvärd hemleverans. Vi bjuder in dig till en smidig och bekymmersfri shoppingupplevelse på Garden Seeds Market online - spara tid och pengar genom att välja de bästa polska gödselmedlen.