• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Dolomit och kalkgödsel

Dolomit- och kalkgödselmedel är de grundläggande tillsatserna som används för att stabilisera jordens pH och förbättra dess kvalitet. Även om det finns en grupp växter som föredrar sura jordar, utvecklas majoriteten av grönsaker, fruktbärande växter, prydnadsbuskar och träd bra i jordar med en neutral, lätt sur eller alkalisk reaktion. Långvarig användning av gödsel och kväverika mineralgödselmedel orsakar gradvis försurning av jorden, därför rekommenderas det att använda dolomit och kalk då och då.

Produkter som finns i vår butik berikar jorden med värdefulla mineralföreningar, såsom kalcium och magnesium, som är absolut nödvändiga för växterna, men tvättas bort från marken ganska snabbt. Dolomit förbättrar växternas tillstånd avsevärt eftersom detta gödningsmedel fyller på näringsbrister och förbättrar grönsaks- och fruktutbytet. Kalk ökar dessutom markens pH på kort tid, vilket gör den lämplig för växter som inte tål sur jord. Vill du genomföra dessa steg? Vi är där för att hjälpa dig!

Vi erbjuder högkvalitativa produkter från kända varumärken: Florovit, Target, Ogród-Start och många andra. Om du behöver dolomit för en liten grönsaksträdgård, ta All-purpose Gödselmedel med Dolomite som säkerställer korrekt växttillväxt och utveckling. Den finns i 1 kg förpackningar. Granulerad kalk och malt dolomit kan också fås i stora förpackningar till konkurrenskraftiga priser i vår webbutik.

Om du förbereder dig för att sätta upp en gräsmatta eller en fruktträdgård och du behöver kalka en större mark, beställ 25 kg påse Chalk Garden Lime som kan appliceras året runt i alla typer av jord. Vi erbjuder ett brett urval av dolomitprodukter av högsta kvalitet med billig hemleverans. Vi bjuder in dig till en snabb shoppingtur - spara tid och pengar genom att beställa de bästa polska gödselmedlen på online Garden Seeds Market.