• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Gnojila v zalivalkah

Gnojila v zalivalnih konvah ponujajo priročen in takojšen način za gnojenje rastlin brez potrebe po natančnem merjenju optimalnih odmerkov rastlinske hrane ali pripravi zalivalnih raztopin. Naši izdelki premium kakovosti so naprodaj v posodah, opremljenih z razpršilci. Vsak konec razpršilca ima poseben konektor, ki omogoča priključitev vrtnega cevovoda, kar vam omogoča uporabo gnojila med vašo redno zalivalno rutino. Ta rešitev je enostavna in učinkovita hkrati. Poskusite in videli boste, kako preprosta je lahko distribucija gnojila!

Naša spletna vrtnarska trgovina ponuja profesionalna gnojila za rododendrone, vrtnice, druge cvetoče rastline in trate v priročnih zalivalnih konvah. Za lastnike hišnih ljubljenčkov je naš Urynal - Zaščita trate pred pasjim urinom nujen. Hitro razgradi urin in ščiti travo pred opeklinami, kar ga naredi praktičen dodatek za vaš vrt.

Raziskujte tudi druge izdelke Zielony Dom. Fytostop revitalizira oskrbo z dušikom v ovenelih rastlinah, medtem ko Slovo rjavim madežem na trati pomaga pri gnojenju trave po zimi z uporabo lahko upravljive zalivalne konve. Nakupujte hitro in brez truda v naši spletni trgovini za enostavno uporabljive in hitro delujoče izdelke za nego rastlin. Gnojila priznanih blagovnih znamk, ki jim zaupajo tisoči izkušenih vrtnarjev in kmetovalcev, so na voljo po ugodnih cenah. Spodbujamo vas, da raziščete tudi naše druge kategorije izdelkov. Prepričani smo, da boste našli nekaj, kar bo pritegnilo vaše zanimanje!