• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila v zalivalkah

Gnojila na zalivalkah vam omogočajo udobno in takojšnje gnojenje rastlin, ne da bi vam bilo treba natančno izmeriti optimalne doze rastlinske hrane in pripraviti raztopino za zalivanje. Ti izdelki najvišje kakovosti se prodajajo v posodah, opremljenih z razpršilci. Vsak škropilni konec ima poseben konektor, ki vam omogoča pritrditev vrtne cevi. Zahvaljujoč tej funkciji lahko gnojilo uporabljate med vsakdanjim zalivanjem. Ta rešitev je hkrati enostavna in učinkovita. Preizkusite in poglejte, kako enostavna lahko postane distribucija gnojil!

Naša spletna vrtna trgovina ponuja priročna gnojila za rododendrone, vrtnice, druge cvetoče rastline in trate v priročnih zalivalkah. Če ste lastnik mačke ali psa, vam mora biti na vrtu pri roki Urynal - Zaščita trate pred pasjim urinom, izdelek, ki ga hitro razgradi in ščiti travo pred opeklinami.

Oglejte si tudi druge izdelke Zielony Dom. Fytostop obnavlja zaloge dušika v rastlinah, ki venejo, Farewell to Brown Lawn Spots pa vam omogoča gnojiti travo po zimi s pomočjo priročno vodene posode za zalivanje. Hitro in priročno kupujte v naši trgovini in si zagotovite enostavne izdelke za nego rastlin, ki delujejo takoj. Gnojila priznanih blagovnih znamk, ki jim zaupa na tisoče izkušenih vrtnarjev in kmetov, so na voljo po ugodnih cenah v naši spletni trgovini. Svetujemo vam, da obiščete tudi druge kategorije izdelkov. Prepričani smo, da boste tam našli nekaj zanimivih predmetov!