• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva u zalijevanjima

Gnojiva na kantama za zalijevanje omogućuju vam ugodno gnojenje biljaka s trenutnim rezultatima, bez potrebe da se precizno mjere optimalne doze biljne hrane i priprema otopine za zalijevanje. Ovi proizvodi vrhunske kvalitete prodaju se u spremnicima opremljenim raspršivačima. Svaki kraj za prskanje ima poseban priključak koji vam omogućuje da na njega pričvrstite vrtno crijevo. Zahvaljujući toj značajci, gnojivo možete primjenjivati tijekom svakodnevne zalijevanja. Ovo je rješenje istovremeno i jednostavno i učinkovito. Isprobajte i pogledajte kako laka može biti distribucija gnojiva!

Naša internetska vrtna trgovina nudi profesionalna gnojiva za rododendrone, ruže, ostale cvjetnice i travnjake u prikladnim limenkama. Ako ste vlasnik mačke ili psa, Urynal - Zaštita travnjaka od pseće mokraće, proizvod koji je brzo razgrađuje i štiti travu od opeklina, trebao bi vam dobro doći u vrtu.

Pogledajte i druge proizvode tvrtke Zielony Dom. Fytostop nadopunjuje opskrbu dušikom u biljkama koje uvenu, dok oproštaj od mrkih travnjaka omogućuje vam prihranu trave nakon zime uz pomoć prikladno upravljane kante za zalijevanje. Kupujte brzo i povoljno putem Interneta u našoj trgovini i nabavite proizvode za njegu bilja koji su jednostavni za upotrebu i djeluju odmah. Gnojiva poznatih marki kojima vjeruju tisuće iskusnih vrtlara i poljoprivrednika dostupni su po povoljnim cijenama u našoj internetskoj trgovini. Potičemo vas da posjetite i druge kategorije proizvoda. Sigurni smo da ćete tamo pronaći neke stvari od interesa!