• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva u zalijevanjima

Gnojiva u zalijevanjem kanistrama nude praktičan i trenutačan način za gnojidbu biljaka bez potrebe za preciznim mjerenjem optimalnih doza hrane za biljke ili pripremom otopina za zalijevanje. Naši proizvodi vrhunske kvalitete prodaju se u posudama opremljenim raspršivačima. Svaki kraj raspršivača ima poseban priključak koji omogućuje spajanje vrtnog crijeva, omogućavajući vam da primjenite gnojivo tijekom vaše uobičajene rutine zalijevanja. Ovo rješenje je jednostavno i učinkovito. Isprobajte i vidite koliko jednostavna može biti distribucija gnojiva!

Naša internetska trgovina za vrtlarenje nudi profesionalna gnojiva za rododendrone, ruže, druge cvjetnice i travnjake u praktičnim zalijevanjem kanistrama. Za vlasnike kućnih ljubimaca, naš Urynal - Zaštita travnjaka od psećeg urina je neophodan. Brzo razgrađuje urin i štiti travu od opeklina, čineći ga praktičnim dodatkom vašem vrtu.

Istražite i druge proizvode Zielony Dom. Fytostop revitalizira opskrbu dušikom u uvenulim biljkama, dok Zbogom smeđim mrljama na travnjaku pomaže pri gnojidbi trave nakon zime pomoću lako upravljive zalijevanjem kanistre. Kupujte brzo i bez napora na našoj internetskoj trgovini za jednostavne za uporabu i brzo djelujuće proizvode za njegu biljaka. Gnojiva poznatih marki, kojima vjeruju tisuće iskusnih vrtlara i poljoprivrednika, dostupna su po povoljnim cijenama. Potičemo vas da istražite i naše druge kategorije proizvoda. Uvjereni smo da ćete pronaći nešto što će privući vašu pažnju!