Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива у кантама за заливање

Ђубрива на кантама за заливање омогућавају вам угодно ђубрење биљака са тренутним резултатима, без потребе да се прецизно мере оптималне дозе биљне хране и да се припреми раствор за заливање. Ови производи врхунског квалитета продају се у контејнерима опремљеним распршивачима. Сваки крај за прскање има посебан прикључак који вам омогућава да на њега причврстите баштенско црево. Захваљујући тој функцији, ђубриво можете да примените током свакодневне рутине заливања. Ово решење је истовремено и лако и ефикасно. Испробајте и видите, како лака може бити дистрибуција ђубрива!

Наша интернетска баштенска продавница нуди професионална ђубрива за рододендроне, руже, друге цветне биљке и травњаке у згодним кантама за заливање. Ако сте власник мачке или пса, Уринал - Заштита травњака од псеће мокраће, производ који је брзо разграђује и штити траву од опекотина, требао би вам добро доћи у башти.

Погледајте и друге производе компаније Зиелони Дом. Фитостоп обнавља залихе азота у биљкама које вену, док опроштај од мрких травњака омогућава вам ђубрење траве после зиме уз помоћ прикладно управљане канте за заливање. Купујте брзо и повољно на мрежи у нашој продавници и набавите производе за негу биљака који су једноставни за употребу и одмах делују. Ђубрива реномираних марки, којима верују хиљаде искусних вртларара и пољопривредника, доступна су по повољним ценама у нашој интернет продавници. Саветујемо вам да посетите и друге категорије производа. Сигурни смо да ћете тамо пронаћи неке ствари од интереса!

Nema proizvoda u ovom odeljku